Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is zavaró tényező, ha a lánynak lapos a feneke?
Nálam egyértelműen igen, én azt szeretem, ha egy csajnak kerek a feneke. És azt vettem észre, hogy a férfiak többsége is azt szereti, ha egy "jó fenekű" csajjal mehet végig azt utcán.
Viszont vannak olyan pasik, akik azt mondhatják, hogy náluk nem. De tapasztalataim szerint csak a sikertelenség mondatja ezt velük. Mivel úgy gondolják, hogy ők nem tudnának összejönni egy bombázóval, ezért hajlamosak leadni az elvárásaikból, és olyan csajjal vannak együtt, aki igazából nem is felelne meg nekik.
Na de, ha mégis van kivétel, akkor vannak olyanok, akik kifejezetten a lapos fenekű nőkre buknak, vagy csak "elnézik nekik, mert hát a belső fontosabb"? Én azt vettem észre, hogy még a csajoknak is fontos, hogy jó hátsójuk legyen.
Nézzétek egyébként csak meg Lionel Messit, ő aztán tudja, hogy kell élni. Nem akármilyen nő van mellette :D
(Amikor a "kerek fenékről" beszéltem, akkor ilyenre gondoltam, mint amilyen Messi barátnőjének van.)
Az ilyenek miatt mint te lett öngyilkos Cserháti Zsuzsa. Magyarország örök legjobb énekesnője:)
üdv:
Egy nem szilikonos, kerek popsis:)
5#
Akkor én vagyok a kivétel ezekszerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!