Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is zavaró tényező, ha a lánynak lapos a feneke?
Nálam egyértelműen igen, én azt szeretem, ha egy csajnak kerek a feneke. És azt vettem észre, hogy a férfiak többsége is azt szereti, ha egy "jó fenekű" csajjal mehet végig azt utcán.
Viszont vannak olyan pasik, akik azt mondhatják, hogy náluk nem. De tapasztalataim szerint csak a sikertelenség mondatja ezt velük. Mivel úgy gondolják, hogy ők nem tudnának összejönni egy bombázóval, ezért hajlamosak leadni az elvárásaikból, és olyan csajjal vannak együtt, aki igazából nem is felelne meg nekik.
Na de, ha mégis van kivétel, akkor vannak olyanok, akik kifejezetten a lapos fenekű nőkre buknak, vagy csak "elnézik nekik, mert hát a belső fontosabb"? Én azt vettem észre, hogy még a csajoknak is fontos, hogy jó hátsójuk legyen.
Nézzétek egyébként csak meg Lionel Messit, ő aztán tudja, hogy kell élni. Nem akármilyen nő van mellette :D
(Amikor a "kerek fenékről" beszéltem, akkor ilyenre gondoltam, mint amilyen Messi barátnőjének van.)
Azt értem, hogy vannak olyanok, akiknek úgy látszik, hogy bejön a lapos popsi, bár még így is kétségemet fejezem ki, ugyanis sose láttam még olyat, hogy aki választhatott a legjobb nők közül, annak kifejezetten olyanra esett volna a választása. Ám legyen, mindenesetre számomra meglepő, de a válasz összhangban van ennek a kategóriának a mentalitásával ahol csak azt látom, hogy leadják a mértéket. [Tisztelet a kivételnek]
A személyeskedést viszont nem értem. Mi köze, és miből vezetitek le ennél a kérdéshez ahhoz, hogy én hányszor, és hol láttam nőt? Olyan nehéz elképzelni, hogy valakinek a kerek fenekű nők jönnek be, és arra bukik? Vagy azt nehezebb elképzelni, hogy valaki válogat a nők közül?
"Olyan nehéz elképzelni, hogy valakinek a kerek fenekű nők jönnek be"
Nem. Te nem bírod felfogni, hogy van akinek a pici lapos kockapopsi a gyengéje.
Kérdező te azt állítod, hogy csak a kerek popós nő a bomba, és akinek nem ilyen a barátnője az azért van mert nem válogathat. Buta vagy sajnos és még ezt se érted.
Ezért írták amit írtak.
Remélem segítettem.
"Nem. Te nem bírod felfogni, hogy van akinek a pici lapos kockapopsi a gyengéje"
-->Fel tudom fogni, csak meglepő. Te ilyen vagy például?
"Kérdező te azt állítod, hogy csak a kerek popós nő a bomba, és akinek nem ilyen a barátnője az azért van mert nem válogathat. Buta vagy sajnos és még ezt se érted."
-->Igen, ezt állítom. A pici hiba azonban ott van, hogy én tapasztalatból beszéltem - azokkal ellentétben, akik elméleteket gyártanak, hogy nekem hány nőm volt. Volt nőm, meg van is, de ez mellékes. Azért meg valaki tapasztal valamit, és amit a többi nem, nem egyenlő avval, hogy buta lenne, ez teljesen fals érv. Én nem magamat, hanem inkább ezeket tartom butának.
Visszatérve a témára:
Ha valóban vannak olyanok, akiknek bejönnek a lapos fenekű nők, ám legyen, én megértem, hogy ezt mondjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!