Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is zavaró tényező,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Szerintetek is zavaró tényező, ha a lánynak lapos a feneke?

Figyelt kérdés

Nálam egyértelműen igen, én azt szeretem, ha egy csajnak kerek a feneke. És azt vettem észre, hogy a férfiak többsége is azt szereti, ha egy "jó fenekű" csajjal mehet végig azt utcán.

Viszont vannak olyan pasik, akik azt mondhatják, hogy náluk nem. De tapasztalataim szerint csak a sikertelenség mondatja ezt velük. Mivel úgy gondolják, hogy ők nem tudnának összejönni egy bombázóval, ezért hajlamosak leadni az elvárásaikból, és olyan csajjal vannak együtt, aki igazából nem is felelne meg nekik.

Na de, ha mégis van kivétel, akkor vannak olyanok, akik kifejezetten a lapos fenekű nőkre buknak, vagy csak "elnézik nekik, mert hát a belső fontosabb"? Én azt vettem észre, hogy még a csajoknak is fontos, hogy jó hátsójuk legyen.

Nézzétek egyébként csak meg Lionel Messit, ő aztán tudja, hogy kell élni. Nem akármilyen nő van mellette :D

[link]

(Amikor a "kerek fenékről" beszéltem, akkor ilyenre gondoltam, mint amilyen Messi barátnőjének van.)

2015. szept. 13. 18:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
9%

10 Csak úgy, hogy egy iszonyat szép nő volt, olyan hanggal ami páratlan. Aztán mint ismeretes az akkori lemezkiadó fejének nem volt hajlandó széttenni a lábát, ezért a szakmába hibernálták, amire ráment az egészsége, és felborult a hormonháztartása. Pajzsmirigy beteg lett.És a kérdező fajtája ujjal mutogattak a kövérségére. Pedig a hangja töretlen volt és ugyan az az ember volt, mint aki 50kg-val soványabban.

Hát többek között ezért is útálom a fajtáját.

2015. szept. 13. 18:59
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
*Hát többek között ezért is útálom a fajtáját, már mint a "cépség, vékony-kövér, lapos-kerek segg témán kérődző egyedre értettem.
2015. szept. 13. 19:00
 13/29 anonim ***** válasza:
12%
ha 1 lánynak lapos a feneke tegyen érte sportoljon
2015. szept. 13. 19:02
 14/29 anonim ***** válasza:
48%
Vékony lapos fenekű csajokért vagyok oda.
2015. szept. 13. 19:06
 15/29 A kérdező kommentje:

"Szerencsére nem minden férfi olyan felszínes, mint te."

-->Valóban? Elég sok embert ismertem, sok helyen voltam, és eddig azt vettem észre, hogy azok a fickók akik válogathatnak a nők közül, vagy akire tapadnak a csajok, kivétel nélkül jó fenekű nőkkel lógtak. Nyilván volt olyan, amikor egy fickó nem egy tipikus bombázót, vagy hanem egy átlagos nőt választott, de azért még annak is kerekedett rendesen.

Lapos fenekű nőket ellenben sokszor dicsérnek olyan pacákok, akik sikertelenek az ismerkedésben, és nem tehetik meg azt, hogy válogatnak. Azt akarod mondani, hogy te kivétel vagy, és ha lehetne választanod, akkor is maradnál a lapos fenekű nőknél? Mit is mondhatnék erre?

Kívánom, hogy legyen egy ilyen barátnőd. :D

2015. szept. 13. 19:09
 16/29 anonim ***** válasza:
82%
Mivel nem mindenkinek ugyanaz tetszik... Hú Te tényleg fogyatékos vagy :-D
2015. szept. 13. 19:12
 17/29 anonim ***** válasza:
78%
Gyanítom a Kérdező még puncit se látott max tvbe.
2015. szept. 13. 19:14
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavaró tényező és nem azért mert nincs más választásom, bár valószínűleg nem sikerül majd megérteni tőlem se. Ez valóban arra enged következtetni, hogy valami gond van nálad.
2015. szept. 13. 19:19
 19/29 anonim ***** válasza:
36%
Egyre hülyébb kérdéseket teszel fel :D
2015. szept. 13. 19:32
 20/29 anonim ***** válasza:
55%
A kérdező is még csak jpg formátumban látott közelről nőt.
2015. szept. 13. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!