Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőnek nagyon kis melle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Ha egy nőnek nagyon kis melle van, az kizáró tényező egy párkapcsolatot illetően?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, én a nagy melleket részesítem előnyben. Oké, ne legyen olyan nagy, de azért nézzen ki normálisan.

Ha egy nőnek nincsenek nagy mellei, egy esetben nem kizáró ok: ha mással tudja ellensúlyozni, pl kerek feneke van, esetleg szép arca, stb... Ha ez nincs meg, akkor felejtős.

Ti hogy vagytok ezzel?

2015. okt. 6. 22:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
Nekem se szép arcom, se jó alakom (szerintem) és gyakorlatilag nem gyártanak melltartót a méretemben. Ennek ellenére sose jelentett problémát párt találnom magamnak, pedig vannak elvárásaim.
2015. okt. 6. 22:30
 12/30 anonim ***** válasza:
ohh, én lányként elég kismellű vagyok, mondjuk leszbikus is és sosem panaszkodtak rá a lányok. <3
2015. okt. 6. 22:32
 13/30 anonim ***** válasza:
74%
Válogathatsz? Kacagnom kell.
2015. okt. 6. 22:38
 14/30 A kérdező kommentje:
Miért? Olyan nagy dolog a mai világban a válogatás? Nem tudom, hogy te hol nőttél fel, de nálunk már a gimnáziumba sem ment ritkaságszámba, hogy valaki válogat azok közt, akik pl szerelmes leveleket írogatnak neki. Lányok esetében ez ugyanígy meg volt. Aki rendelkezik kellő szociális készséggel, vagy nagy ismerősökből álló köre van, az fel fogja kelteni mások érdeklődését, és akkor lesz lehetősége válogatni.
2015. okt. 6. 22:42
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azok közül válogathattál akik kötélnek álltak, és millió másik nő után meg csak ácsingózol. Ez nem olyan mint a csokoládé hogy leemelem a polcról, még a legleg fiúk sem válogathatnak szabadon. Éppen ezért ne legyen már ekkora mellényed mások külsejének megítélésekor A legszebb emberek is sírdogálnak elérhetetlen szerelmek után.
2015. okt. 6. 22:49
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
Én nekem rettenetesen kicsi mellem van, gyerekmelltartót hordok 18 évesen, de sosem volt probléma párt találni. Kicsit sem. Sőt. Ezek szerint engem van nem felszínes fiúkkal hozott eddig össze az élet, vagy kompenzálom valahogy. Pedig volt olyan fiúm, akinek előttem csak hatalmas mellű barátnői voltak, mindig azt hitte hogy azokat szereti. Aztán jöttem
2015. okt. 6. 23:01
 17/30 A kérdező kommentje:

Előző:

Nos, én azért örülök, hogy válogathattam azok közül, akik kötélnek álltak, mert azok egyáltalán nem voltak rossz csajok. Nem ácsingóztam senki után, mert ha egy nő nem akart tőlem semmit, akkor szó nélkül továbbléptem. Tisztában vagyok vele, hogy nem jövök be minden csajnak, ahogy nekem sem jön be más lány. Ez az élet rendje.

Azonban ha ezt az egészet úgy képzeljük mint egy mérleget, ahol az egyik oldalon azok vannak, akik kötélnek álltak, a mások oldalon meg azok, akik nem, akkor az elsőt meg lehet annyira billenteni, hogy túlsúlyba kerül a másikkal szemben, ami azért nem kis dolog.

Nem érzem úgy, hogy nagy mellényem lenne. Vannak igényeim, és ezekből nem adok le, ez pedig teljesen normális. Ha egy férfi olyannal van együtt, aki nem tetszik neki, azzal nem lehet felhőtlen a kapcsolata, szerintem.

2015. okt. 6. 23:02
 18/30 A kérdező kommentje:

@23:01

Nem minden fiú egyforma. Ennyi a magyarázat. Én néha pl azokat nem értem, akiknek a piercinges, tetkós, felnyírt hajú, nők jönnek be. Dehát van olyan, aki azt szereti, így nem is firtatom a témát.

2015. okt. 6. 23:05
 19/30 anonim ***** válasza:
87%
Ízlésen felesleges vitatkozni. Nem érdemes támadni a kérdezőt sem, és neki sem a kommentálókat. Mindenkinek más jön be. Mint írtam, nekem egy gyerekmelltartós 18 éves lány sem okozna gondot, mert a szépségek egészében látom, nem elveszve a részletekben. Az embereknek néha az a gondjuk, hogy elvesznek a részletekben, és nem merik az embereket, dolgokat távolabbról, egészében látni. ;)
2015. okt. 6. 23:08
 20/30 anonim ***** válasza:
54%
Sokadjára leírom, nekem sokkal jobban tetszik, ha egy kis cici pont belefér a markomba. Egy nagymellű nőt nemigazán tudnék komolyan venni. Kinek a pap, kinek a paplan.
2015. okt. 6. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!