Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nagyon kis melle van, az kizáró tényező egy párkapcsolatot illetően?
Megmondom őszintén, én a nagy melleket részesítem előnyben. Oké, ne legyen olyan nagy, de azért nézzen ki normálisan.
Ha egy nőnek nincsenek nagy mellei, egy esetben nem kizáró ok: ha mással tudja ellensúlyozni, pl kerek feneke van, esetleg szép arca, stb... Ha ez nincs meg, akkor felejtős.
Ti hogy vagytok ezzel?
Előző:
Nos, én azért örülök, hogy válogathattam azok közül, akik kötélnek álltak, mert azok egyáltalán nem voltak rossz csajok. Nem ácsingóztam senki után, mert ha egy nő nem akart tőlem semmit, akkor szó nélkül továbbléptem. Tisztában vagyok vele, hogy nem jövök be minden csajnak, ahogy nekem sem jön be más lány. Ez az élet rendje.
Azonban ha ezt az egészet úgy képzeljük mint egy mérleget, ahol az egyik oldalon azok vannak, akik kötélnek álltak, a mások oldalon meg azok, akik nem, akkor az elsőt meg lehet annyira billenteni, hogy túlsúlyba kerül a másikkal szemben, ami azért nem kis dolog.
Nem érzem úgy, hogy nagy mellényem lenne. Vannak igényeim, és ezekből nem adok le, ez pedig teljesen normális. Ha egy férfi olyannal van együtt, aki nem tetszik neki, azzal nem lehet felhőtlen a kapcsolata, szerintem.
@23:01
Nem minden fiú egyforma. Ennyi a magyarázat. Én néha pl azokat nem értem, akiknek a piercinges, tetkós, felnyírt hajú, nők jönnek be. Dehát van olyan, aki azt szereti, így nem is firtatom a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!