Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nagyon kis melle van, az kizáró tényező egy párkapcsolatot illetően?
Megmondom őszintén, én a nagy melleket részesítem előnyben. Oké, ne legyen olyan nagy, de azért nézzen ki normálisan.
Ha egy nőnek nincsenek nagy mellei, egy esetben nem kizáró ok: ha mással tudja ellensúlyozni, pl kerek feneke van, esetleg szép arca, stb... Ha ez nincs meg, akkor felejtős.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én a magam részéről nem támadok senkit sem. :D De azt elhiszem, hogy vannak, akiket megbotránkoztatott a kérdés, igazából erre számítottam is. Bár szerintem alaptalan. Na, lapozzunk. :D
Ámítástechnika, talán most megrohamoznak a kis mellű nők? :D Egyébként a leírásban leírtam, hogyha tudja valamivel ellensúlyozni a kis melleit, akkor én is el tudom fogadni. :-)
én fenék párti vagyok, de ami nálam a tuti nyerő, az a nagyon kedves belső...
ha egyedül lennék akár egy kevésbé szép lánnyal is összejönnék akár nagyon ki mellel is és lapos kicsi fenékkel is ha meg van benne az a belső amire szükségem van...
nálam a szex is érzelmi alapon megy főleg, szóval testileg nem kell "topposnak lennie"...
22F
Ha mindenkinek kizáró tényező lenne, akkor már rég kihaltak volna a kismellű nők. De nem, nem haltak ki:)
Neked ilyen az ízlésed, másnak meg másmilyen. A barátomnak pl. tetszenek a pici melleim. Mindenkinek olyat kell keresni, aki megfelel az elvárásainak. Ha neked nagy mellű nő kell, akkor keress olyat és kész.
@18:10
Sehol sem mondtam, hogy mindenkinek kizáró tényező, sőt, talán az ellenkezőjét is írtam. Én elsődlegesen magamról beszéltem.
Mindenesetre kis vagy nagy mell, abban a tudományos világ is egyetért, hogy a nők melleinek evolúciós oka van, azon belül is a nemi szelekción belül keresendő a téma. Ez pedig azért elgondolkodtató.
Nem egészen értem, hogy mit akarsz ezzel a kérdéssel:D Te magad is leírtad, hogy ízlések és pofonok. Neked a nagy mell tetszik, másnak meg a kicsi.
De akkor miről szól ez a kérdés? Minek tetted fel, ha magad is meg tudod válaszolni?
Vagy arra voltál kíváncsi, hogy itt gyakorin a kérdést olvasók között kik vannak többségben, a nagy vagy kis mell pártiak? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!