Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőnek nagyon kis melle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Ha egy nőnek nagyon kis melle van, az kizáró tényező egy párkapcsolatot illetően?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, én a nagy melleket részesítem előnyben. Oké, ne legyen olyan nagy, de azért nézzen ki normálisan.

Ha egy nőnek nincsenek nagy mellei, egy esetben nem kizáró ok: ha mással tudja ellensúlyozni, pl kerek feneke van, esetleg szép arca, stb... Ha ez nincs meg, akkor felejtős.

Ti hogy vagytok ezzel?

2015. okt. 6. 22:03
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Én a magam részéről nem támadok senkit sem. :D De azt elhiszem, hogy vannak, akiket megbotránkoztatott a kérdés, igazából erre számítottam is. Bár szerintem alaptalan. Na, lapozzunk. :D

Ámítástechnika, talán most megrohamoznak a kis mellű nők? :D Egyébként a leírásban leírtam, hogyha tudja valamivel ellensúlyozni a kis melleit, akkor én is el tudom fogadni. :-)

2015. okt. 6. 23:26
 22/30 anonim ***** válasza:
#21: Te most azt feltételezed rólam, hogy GYK-n vadászok nyalással kis cickójú nőkre? Jaj... :D Kis cici témában egyébként mindig megkapom ezt.
2015. okt. 6. 23:45
 23/30 A kérdező kommentje:
Nyugi, csak hülyéskedtem. :D
2015. okt. 7. 00:14
 24/30 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező, nem vagyunk egyformák. Nekem a mellméret abszolút nem számít, de ha választanom kell, a kisebb méretű melleket választom. Nagyon beindít. Persze ezzel nem a nagymellű hölgyeket akarom megbántani, de nekem jobban bejön a kis mell :)
2015. okt. 7. 08:02
 25/30 anonim ***** válasza:

én fenék párti vagyok, de ami nálam a tuti nyerő, az a nagyon kedves belső...

ha egyedül lennék akár egy kevésbé szép lánnyal is összejönnék akár nagyon ki mellel is és lapos kicsi fenékkel is ha meg van benne az a belső amire szükségem van...

nálam a szex is érzelmi alapon megy főleg, szóval testileg nem kell "topposnak lennie"...

22F

2015. okt. 7. 08:10
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem van egy minimum. Nálam legalábbis van, nyilván nem ez a fő szempont mikor egy csajjal beszélek/ismerkedek, de akkor is biológiai lények vagyunk és nekem lelombozó lenne tuti pl. ha szex közben nézem és csak két mellbimbót látok semmi mást szóval ha én egy zéró mellű csajjal lennék tuti pózt kéne váltani hogy ne lássam hogy nincs.
2015. okt. 7. 11:00
 27/30 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy mekkora csak valamekkora legyen. Ha nagyon akarok szőrözni, akkor inkább kicsit szeretem mint nagyot, de talán csak mert ezt szoktam meg, vagy azok a barátnőim egyéb ok miatt pont jobban tetszettek, akiknek kisebb volt a melle.
2015. okt. 7. 12:14
 28/30 anonim ***** válasza:

Ha mindenkinek kizáró tényező lenne, akkor már rég kihaltak volna a kismellű nők. De nem, nem haltak ki:)

Neked ilyen az ízlésed, másnak meg másmilyen. A barátomnak pl. tetszenek a pici melleim. Mindenkinek olyat kell keresni, aki megfelel az elvárásainak. Ha neked nagy mellű nő kell, akkor keress olyat és kész.

2015. okt. 7. 18:10
 29/30 A kérdező kommentje:

@18:10

Sehol sem mondtam, hogy mindenkinek kizáró tényező, sőt, talán az ellenkezőjét is írtam. Én elsődlegesen magamról beszéltem.

Mindenesetre kis vagy nagy mell, abban a tudományos világ is egyetért, hogy a nők melleinek evolúciós oka van, azon belül is a nemi szelekción belül keresendő a téma. Ez pedig azért elgondolkodtató.

2015. okt. 7. 20:19
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem, hogy mit akarsz ezzel a kérdéssel:D Te magad is leírtad, hogy ízlések és pofonok. Neked a nagy mell tetszik, másnak meg a kicsi.

De akkor miről szól ez a kérdés? Minek tetted fel, ha magad is meg tudod válaszolni?

Vagy arra voltál kíváncsi, hogy itt gyakorin a kérdést olvasók között kik vannak többségben, a nagy vagy kis mell pártiak? Vagy mi?

2015. okt. 7. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!