Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi, biszex lányok. Ti inkább a tartós párkapcsolatot vagy az egyéjszakás kalandokat részesítitek előnyben?
Figyelt kérdés
És jelenleg is kapcsolatban éltek e? Előre is köszi a válaszokat 18/L2015. dec. 21. 17:51
1/12 anonim válasza:
Csak is tartós párkapcsolat. Nekem fontosak az érzelmek.
Igen, kapcsolatban.:)
21L
2/12 anonim válasza:
Mindkettő jó, nekem attól függ mennyire kedvelem a másikat.
Jelenleg nem. 18/L/bi
4/12 anonim válasza:
Voltak egyéjszakás eseteim, de alapvetően a tartós kapcsolatot részesítem előnyben. Életem szerelmével vagyok kapcsolatban. 25/L
5/12 anonim válasza:
jó lenne a tartós, de ha nincs, nem válogathatok...
6/12 anonim válasza:
Hat ez elethelyzettol fugg. Volt egy idoszakom, csunya szakitas utan,amikor nem akartam kapcsolatot. Akkor buliztam, egyejszakaztam.
Jelenleg fel eve kapcsoaltabn eletem szerelemevel. :)
26/l
7/12 anonim válasza:
Tartós:) a ribaanckodás valahogy untatott. Szerelmesnek lenni pedig jó:) sajnos szingli vagyok már jó ideje.. de nem baj majd csak lesz valaki. Ha valaki unatkozik írhat:P 17/L/Bp.
8/12 anonim válasza:
csakis egyéjszakás kaland, amúgy aki akar írhat de csak facebookon ismerkedek a továbbiakban:) 18/L
9/12 anonim válasza:
Most jelenleg kalandok..de szemelytol fugg ez..egy ido utan mindenki a szerelmet keresi..:D
Amugy nekem is lehet irni:D 18/L
10/12 anonim válasza:
Tartós párkapcsolatot. Nem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!