Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan komoly, stabil, évek óta tartó leszbikus párkapcsolatot, ahol mindketten nőiesek? Vagy ilyen elvárásokkal nem lehet tartós kapcsolatra számítani?
Én ismerek. :) Általában a leszbikusoknál lehetséges, csak sok nőies lány biszexuális, akik nagy arányban csak alkalomra van esély. :)
Van remény, nyugi. Legalább is, bennem még él.
Ez elég nagy marhaságnak hangzik. Egyrészt van egy ismerősöm, aki 4 éve él párkapcsolatban és mindketten ultra nőiesek, másrészt nem látom mi indokolná azt, hogy ne működne egy ilyen kapcsolat. Lehet, hogy te sok ilyennel találkoztál, de ezt nem lehet általánosítani.
Szerintem.
25 F
Szerintem meg az is orrba - szájba köpködi azt, hogy a leszbikus párok egyik fele mindig fiús, aki még soha nem látott fiús leszbikus lányt!
Olyan elterjedt mondás ez, mint a 13 éves kölykök körében az " én gyerekkoromban jobb mesék voltak " szöveg, meg hasonlók.
KÉT emberről van szó, nemtől, stílustól, bármitől függetlenül. Miért ne müködhetne hosszú távon? Miért ne érthetnék meg egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!