Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbi ismerősöm panaszkodott, hogy nem talál olyan lányt, akivel komoly kapcsolatot kezdhetne, csak az 1éjszakások mennek. Ezt miért csináljátok, leszbi csajok?
Az az "ismerős" te vagy nem?
Ha mégse, akkor miért érdekel?
Attól is függ, hogy az ismerősöd milyen korú és milyen korosztályban keresgél.
Én ugyan nem vagyok leszbi, viszont nem vetem meg a "lányos kalandokat" és azt tapasztaltam, hogy a 20-25 közötti korosztály szintén inkább csak kalandot keres, mert még az sem forrt ki bennük teljesen, hogy valóban leszbikusok lennének vagy biszexuálisok, vagy egyáltalán hogy csak kíváncsiak-e. Volt olyan, hogy megbeszéltük egy lánnyal, hogy találkozunk, beszélgetünk, aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Találkoztunk többször is, de nem történt semmi csak egy csók a harmadik alkalommal. Utána azt mondta, hogy neki ez a csók kellett ahhoz, hogy rájöjjön, hogy semmi szexuális dolgot nem akar egy másik nőtől, csak férfitól.
érdekes, nekem sose volt egyéjszakás kalandom, csak két hosszútávú kapcsolatom :D a legelső barátnőmmel jártam majdnem két évig, és a jelenlegi párommal lassan két évesek leszünk. Mondjuk ő elég sokat kalandozott régebben.
De én csak kapcsolatban élő leszbiket ismerek jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!