Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan komoly, stabil, évek óta tartó leszbikus párkapcsolatot, ahol mindketten nőiesek? Vagy ilyen elvárásokkal nem lehet tartós kapcsolatra számítani?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy ilyen felállás nagyon ritkán működik hosszú távon, inkább csak kaland kedvéért. Nem tudom, miért van ez - de hátha valaki ismer kivételeket.2015. nov. 25. 09:00
11/12 szolidlány válasza:
Nem kell kiindulni azokból a lányokból, akik inkább a férfi nemre hasonlítanak külsőleg.a nőiesen leszbikusokat nehezebb kiszúrni. Nyugi, én 7évig éltem egy nőies lánnyal mostanág. Kevesen mondták meg rólunk.
12/12 anonim válasza:
Azért a dolgok nem ennyire feketék vagy fehérek. De létezik, valószínűleg csak szépen csendben élnek, és így meg se mondanád róluk, hogy "úgy" vannak együtt.
Barátnőmmel két éve vagyunk együtt, másfél éve együtt is élünk. Nőiesek vagyunk, vicces körömlakkozásokat szoktunk tartani :D Azokon a bizonyos ruhákon osztozni is szoktunk ami mindkettőnkre passzol...Sajnos a nadrágok nem :DD
Boldogok vagyunk sokszor őrültek, két év után az összetartozás csak erősebb lett, ebből leszűrheti mindenki mennyire tervezzük hosszú távra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!