Már régóta szeretnék egy társat magam mellé, egy párkapcsolatot. De nem merek közeledni a nőkhöz. (Többi lent) (? )
17 éves vagyok, tudom fiatal vagyok még stb stb..
De egyszerűen nem merek közeledni a nőkhöz. Egy szóvval félek..félek egy esetleges vissza utasítástól. Önbizalom hiányos vagyok, macis testalkatú. Bulizni szórakozni se járok, így nem tudok ismerkedni. Az utcán vagy éppen suliban nem merem, felvenni a kapcsolatot a másik nemmel. Tudom nem társkereső ez, de hátha van itt olyan lány/nő aki ismerkedne velem, akár komolyan is.
Velem is dettó ugyanez a helyzet amit leírtál, csak én idősebb vagyok nálad, de én nem mackós hanem egyenesen kövér voltam. Nálam a lefogyás egy mérföldkő volt ilyen téren, így valamivel könnyebb dolgom van már, de még így sem sikerült eddig ismerkednem. Viszont én kb 16-18 éves koromban barátkozni kezdtem lányokkal igaz hogy kapcsolatot akartam, de a kinézetem miatt ez nem jött össze de legalább barátság lett belőle. Na most én sem merek így közeledni hozzájuk, de ha ismerek egy lányt vagy megismerem akkor már könnyebb a dolgom ilyen téren. És nekem ez a fogyás is amit mostanában értem el meg ugye hogy a munkahelyemen is szoktam nők közt lenni és barátkozom velük, ezzel egy hatalmas előrelépést tettem, és így könnyebben megy már az ismerkedés egy bizonyos szinten, tehát már hozzá merek szólni a nőkhöz/lányokhoz akár boltban, akár utcán ha valami kínom van, de így ismerkedés jelleggel még nem igazán boldogulok én sem.
De a változásom azért nagyot könnyített a dolgokon. Én apránként kezdem, és nem görcsölök rá mert sokan mondják nekem hogy így lehet könnyen becsajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!