Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Már régóta szeretnék egy...

Már régóta szeretnék egy társat magam mellé, egy párkapcsolatot. De nem merek közeledni a nőkhöz. (Többi lent) (? )

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, tudom fiatal vagyok még stb stb..

De egyszerűen nem merek közeledni a nőkhöz. Egy szóvval félek..félek egy esetleges vissza utasítástól. Önbizalom hiányos vagyok, macis testalkatú. Bulizni szórakozni se járok, így nem tudok ismerkedni. Az utcán vagy éppen suliban nem merem, felvenni a kapcsolatot a másik nemmel. Tudom nem társkereső ez, de hátha van itt olyan lány/nő aki ismerkedne velem, akár komolyan is.

2015. márc. 7. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem is dettó ugyanez a helyzet amit leírtál, csak én idősebb vagyok nálad, de én nem mackós hanem egyenesen kövér voltam. Nálam a lefogyás egy mérföldkő volt ilyen téren, így valamivel könnyebb dolgom van már, de még így sem sikerült eddig ismerkednem. Viszont én kb 16-18 éves koromban barátkozni kezdtem lányokkal igaz hogy kapcsolatot akartam, de a kinézetem miatt ez nem jött össze de legalább barátság lett belőle. Na most én sem merek így közeledni hozzájuk, de ha ismerek egy lányt vagy megismerem akkor már könnyebb a dolgom ilyen téren. És nekem ez a fogyás is amit mostanában értem el meg ugye hogy a munkahelyemen is szoktam nők közt lenni és barátkozom velük, ezzel egy hatalmas előrelépést tettem, és így könnyebben megy már az ismerkedés egy bizonyos szinten, tehát már hozzá merek szólni a nőkhöz/lányokhoz akár boltban, akár utcán ha valami kínom van, de így ismerkedés jelleggel még nem igazán boldogulok én sem.

De a változásom azért nagyot könnyített a dolgokon. Én apránként kezdem, és nem görcsölök rá mert sokan mondják nekem hogy így lehet könnyen becsajozni.

2015. márc. 7. 23:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat és a segítségedet is!
2015. márc. 7. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Jöjjön még egy biztató válasz: én is így voltam, csak lányként:) Nekem pattanásaim voltak, és emiatt utáltam magam és szabályosan féltem a fiúktól. Aztán jöttek a huszonévek, a pattanások elmúltak, és rájöttem, hogy nem is vagyok csúnya, mivel jöttek a pozitív visszajelzések. Te most abban a korban vagy, amikor még minden változik és nagyon nehéz. Később könnyebb lesz, és addig pedig úgy ismerkedj, hogy csak barátkozni akarj, aminek többnek kell lennie, az úgyis kialakul, lánybarátoktól pedig sokat tanulhatsz arról, hogy kell bánni a női nemmel:) 27/L
2015. márc. 7. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!