Egy szűz férfinek maximum hány éves korig van esélye arra, hogy minden előítélet és elutasítás nélkül próbálkozhasson párkapcsolatot létesíteni?
Ahogy észrevettem, társadalmilag egy bizonyos kor felett már szóba se állnak egy szűz férfivel mert az már fogyatékosnak számít, nem törődve azzal, hogy talán soha nem lesz képes egy normális párkapcsolatra.
Természetesen az alkalmi kapcsolatok minden tekintetben ki vannak zárva, mert az csak súlyosbítja a helyzetet...
Lehet hogy ez csak egyedi eset de volt barátnőmnek megmozgatta a fantáziáját hogy ő nekem az első.
22 éves voltam akkor.
Nyilván nem úgy kezdtem hogy "Szia xy vagyok és szűz" de egy idő után szóba jött hogy hány barátnőm volt, hány csajjal voltam.
Ha tényleg csak a szüzességed miatt gondolod azt hogy nem vagy "méltó" egy párkapcsolatra akkor szerintem fizess valakinek -tudjuk kinek- hogy lefeküdhess vele.
Vagy,2. opció ne add fel keresgélj és előbb utóbb találsz egy olyan lányt/nőt akit nem fog zavarni hogy még szűz vagy és szívesen beavat téged a szex világába.
Ez olyan mint az állásinterjú... attól függ, hogy tálalod, hogy adod "el" magad.
Volt 20 év fölötti (2 is!) barátom, akiknek én voltam az első kapcsolatuk.
Ők alapjáraton teljesen normális férfiak voltak, meg nem mondtam volna, hogy én vagyok az első nő az életükben. Nagyon lazák voltak és nagyon normálisak.
Persze néztem mint Rozi a moziban, hogy én leszek az első a nő az életükben, de megismertem őket, beléjük szerettem, nekem ők kellettek.
18-ig elveszteni normális;
20-ig: konzervatív, várt az alkalomra;
22-ig: tartózkodó, félénkebb típus, introvertált;
25-ig: karrierista vagy nagyon aszociális
25+: teljesen alkalmatlan egy kapcsolatra.
Legalábbis nagyjából ezeket a határokat érzékelem. Bár én 28 vagyok, és pusztán annyi a bűnöm, hogy rémesen ocsmány vagyok és alacsony.
#5!!!
Szerintem csak a 25+nak loveja nincs.
Pedig nem olyan hülyeség a lista, kb valami ilyesmi állt össze az én fejemben is, én is 25 évre tenném a határt, ami fölött már eléggé grízes a helyzet.
Legalábbis ha addig nem jött össze, akkor már kb nem is fog.
Ne valld be az első alkalommal utána meg már nem vagy szűz. MAx nem leszel először ügyes, de ha felkészült vagy az sem lehet baj. Ráadásul az első szex egy új párnál akkor is döcögős ha már megdöntöttél 100 nőt előtte.
Tudod, minden nőnek saját igényei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!