Azthiszem szeretem, azthiszem kell nekem. Mondjátok hát mit tegyek, mert mosolyából és szemétől égek és élek. Hogy lehet ilyen béna, hogy félek közeledni?
Figyelt kérdés
Most mentem 9. -be és van egy 11. -es fiú aki az elejétől fogva tetszik nekem? Nem tudom mit tegyek mert nem vagyok jó az ilyenben? A fiúnak van barátnője de én úgy vettem észre, hogy lehet hogy egy kicsit/nagyon bejövök neki ( az ilyenhez mindig is jó szemem volt)? És amúgy nagyon sokat látom és találkozok vele a sulin kívül (mintha a sors keze lenne)? De igazából én egy csomó mindent tudok róla de ő nemhiszem h sokat udna rólam, de azt sokszor észrevettem hogy hoszabb ideig engem figyel. Könyörgöm segítsetek, mert belebolundulok2015. febr. 25. 17:30
1/1 anonim válasza:
Ha legközelebb találkozol vele beszélges vele minél többet, tudj meg mindent ami érdekel róla és te is sokat mesélj magadról. Kérdezd meg milyen a kapcsolata a barátnőjével és hogy tetszel e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!