Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra kizáró ok, ha egy fiú szegény családból származik?
Tanultam mindig, igyekeztem ápolt lenni, viszont soha se engedhettünk meg magunknak élvezeti cikkeket?
Van így esélyem barátnőt találni?
Őszinte leszek: Nem kizáró ok, de nem örülnék neki.
Miért?
Nem kaptam soha segítséget a szüleimtől, mindenért nagyon meg kellett dolgoznom. Minden forintot úgy kellett összegürizni. Most belegondolva, ha összejönnék egy ilyen fiúval, akinek semmi tartaléka sőt, még adóssága is lenne, kétszer ekkora teher jönne rám. És azt már nem bírnám.
Ha viszont alapjáraton egy gazdag nő lennék, semmi akadálya nem lenne egy szegény fiúva összejönnöm.
Bocsi, tudom hogy nem épp ezt a választ vártad, de így érzek.
Viszont ez csak az én véleményem.
24/L
Számomra nem kizáró ok, ha nem lusta, s törekszik arra, hogy javuljon az anyagi helyzete.
20/L
Nekem az számít, hogy a srácnak mennyi esze van és mennyi ambiciója?
Ha okos, keményen tanul valami normális iskolában, ami esélyt ad arra, hogy továbbléphessen vagy továbbléphessünk ketten párkapcsolat esetén, akkor nem érdekel, hogy milyen a családjának az anyagi háttere (feltéve, ha az anyagiaktól eltekintve normálisak a családi körülményi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!