Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra kizáró ok, ha egy fiú szegény családból származik?
Figyelt kérdés
Tanultam mindig, igyekeztem ápolt lenni, viszont soha se engedhettünk meg magunknak élvezeti cikkeket?
Van így esélyem barátnőt találni?
2020. júl. 26. 15:16
12/14 anonim válasza:
Egyáltalán. Nem probléma. Kit érdekel a származásod. Csak jöjjetek ki a lánnyal. Szeressen.de vannak olyan lányok akik nem fogadják el szóval olyat keress aki elfogadja.
13/14 anonim válasza:
Én is csóró családból vagyok, így nem zavarna, hogyha a fiú is.
14/14 anonim válasza:
Nem, viszont az ambíció, hogy te magad akarj lenni valaki, az már egyre jobban kezd számítani,ha komoly kapcsolatról beszélünk. Nem az anyagiak miatt,(nekem pl. nem tud szempont lenni, hogy van-e a fiúnak autója) hanem, hogy felnézhessek rád, úgyérezzem, hogy erős, biztonságot nyújtó ember vagy. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!