Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok kizáró ok ismerkedésnél ha egy srác kövér?
Biztos van, akinek bejön, de nekem kizàró ok lenne. Barátnak oké, de nem tudnék összejönni vele. Egyszerűen nem vonzz. Ízlés kérdése.
17/l
Evolúciósan belénk van kódolva hogy a minél alacsonyabb testzsírszázalékot tartsuk minél vonzóbbnak. Pont úgy, mint ahogy a pasik nőiesnek tartják a vastag ajkat, nagy szemeket, széles csípőt és a kerekded formákat. Nyilván mindkét esetben van kivétel, de azért ez általanosnak nevezhető.
Személy szerint nekem az a véleményem hogy sosem jönnék össze kövér pasival. Sportoló vagyok, hetente minimum 5 edzésem van, komolyan figyelek az étkezésemre, és ez meg is látszik. Nyilván elvárom a pasitól is hogy nem ilyen szinten, de legyen igényes a testére.
Egyébként volt már kövér pasim és egy életre megundorodtam a dologtól... számomra egy pasi akkor vonzó ha igényes, karban tartja a testét...csak ilyenkor tudok szexuálisan is vágyni rá, márpedig anélkül nincs kapcsolat.
Egyébként a kövérség (HA CSAK NEM HORMONÁLIS EREDETŰ) nagyon sokat elárul egy emberről. A tulajdonságairól és az életmódjáról is. Nem csak a szexualis vágyaimmal, de az életmódommal, értékrendemmel sem egyeztethető össze a kövérség.
(Ja, és nem kérek lepontozást, a kérdező véleményt kért, azt is kapott, ráadásul kultúrált formában).
19L
Az utolsó tökéletes leírta a dolgot. Bocsi h beleszólok pasi létemre, de tetszett az értelmes megfogalmazása is.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!