Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok? (Részletek lent)
Általában napi 2-3 órát vagyok fent, de van, amikor kevesebbet, vagy egyáltalan nem. Megvagyok a játék nélkül is, ha elutazunk, csak szimplán ha otthon vagyok, akkor szoktam játszani
Ez soknak számít?
1. Vagyok.
Számomra ez nem számítana soknak. Addig amíg te játszol én is tudnék a saját dolgaimmal foglalkozni. Szerintem ez rendben van. :)
Ó ugyan, akkor vagy függő ha már már elvonási tüneteid vannak, ha nem játszhatsz egy nap. Ha függő lenne, minden más tevékenységet és elintéznivalót a játék mögé tenne. Haggyuk már ezt a sok baromságot a függőségről. Ha egy esős napon nincs lehetőségem a szabadba menni, én is eltöltök játékokkal pár órát. 🤦♂️
Kérdésre válaszolva, személy szerint nem zavarna, csak ne a játékot helyezd előtérbe ha beszélgetünk pl.
Kedves 6-os!
Ennyit játszani gyerekes? Én ennek minimum dupláját nyomom és még emellett is van életem, barátaim. Egyébként ez már a kérdezőnek, nem kell egy ember miatt megváltozni. Egyébként (szerintem) ez az egész fortnite dolog már kezd lefolyni, de lehet csak azért gondolom mert már vagy fél éve meg sem nyitottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!