Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjünk a kondiban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjünk a kondiban?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy srác a konditeremben. Nem tudom hogy lányként mit tehetnék még az ügy érdekében a mosolygáson és azon kívül, hogy megkérdezem tud -e segíteni vmiben. Csak mert látom hogy ő is keresi a tekintetem, odapillantgat.

Ő mindig a barátjával van én meg mindig barátnőmmel. Új is vagyok még a kondiban szval még azzal is küzdök.

Egyébként egy suliba is járunk, kb egy idősek vagyunk: 18.

Megköszönném válaszaitok!

tegnap 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
20%

Mi lenne ha a konditeremben a kondizással lennél elfoglalva?

Ki nem állhatom amikor méregetnek a melegek vagy valami ostoba kislányok akik mutogatják magukat mekkora jó nők.

tegnap 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem megpróbálhatsz beszélgetni vele suliban, vagy ráírhatsz online is.
tegnap 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy ha egyszerre végeztek és indultok onnan el is beszélgethetsz vele.
tegnap 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!