Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek ha nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek ha nincs barati köröm es nem jarok el nagyon sehova munkan kivül?

Figyelt kérdés
jan. 27. 17:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%
Barátok nélkül nagyon nehéz csajozni. Értelmes lány nem jön össze olyannal, akinek nincsenek emberi kapcsolatai.
jan. 27. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát JÁRJ EL valamerre!
jan. 27. 17:59
 3/14 anonim ***** válasza:
32%
#1 az értelmes lány általában nem felszínes
jan. 27. 18:04
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
3-as: egy lány hiába értelmes, ha a kérdezö otthon a saját lakásában ül, másrészt az nem felszinesség, ha nem tartja pozitívnak, ha valaki nem képes emberi kapcsolatok kialakítására!
jan. 27. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyeduli trukk hogy kikell mozdulnod otthonrol ,semmit nem hoznak talcan eled
jan. 27. 19:33
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Haver neked az kellene, hogy most innen jelentkező nők tucatjaiból választasz hármat-négyet akik majd elsétálnak hozzád és megmondod melyik maradhat?
jan. 27. 22:15
 7/14 anonim ***** válasza:
40%
Nyilván. A mi korunkra ez jellemző: a teljes kiszolgálás. Legalábbis ezt várja el majdnem mindenki.
jan. 28. 12:27
 8/14 anonim válasza:
62%
Van egy kollegam, a munka a hobbija, a kollegak nagyjabol a barati kore is. De kb szinte az osszes kollega 40-es, csalados. Ok nem mennek el vele mar bulizni, vagy olyan helyre, ahol lehet ismerkedni. Jar kondizni, jokepu, ertelmisegi, iszonyat jo fej, egzisztencailisan is rendben van. Interneten probalkozik, de hat meseli a sztorikat, nem irigylem. Ja, annyit meg, hogy nem egy felvagos "nyomulos" teslam ajfonom bmvm palotam van, hanem szereny srac. Namost beszeltem vele, ajanlottam, hogy szemelyes ismerkedos estekre jarjon el. Van, akinek ez bejott? Esetleg olyan, hogy pl a cicakutya kavezoban piros szegfuvel ha beul az jel, hogy tarsat keres stb. Mert azt en is tapasztalom, hogy ha el.is megyunk, a nok mar ritkan "szemeznek" kuldenek jelet stb. Vagy en lettem a csalad mellett immunis :) szoval, ha van otletetek, en is szivesen olvasom es tolmacsolom neki.
jan. 30. 06:55
 9/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nekem a bolti pénztárnál álló sor volt a kedvenc vadászterületem. Persze manapság sikítófrászt kap az a csaj, akivel ott próbálsz ismerkedni.
jan. 30. 13:24
 10/14 zolo ***** válasza:
100%
Tudom sokan leszoljak az internetes tarskeresoket. Nem a tarskeresokkel van a vaj hanem az ottani emberekkel. Az is igaz, hogy ott a nők elszállásolására maguktól mert rengeteg levelet kapnak. Ennek az a oka hogy minden pasi sok nőnek ír. Viszont ott olyanok vannak akik tarsatkeresnenek. Utcán, rendezvényen nem tudni hogy keres társat valaki. A sok elutasítás is kellemetlen lehet. Szerintem lehet próbálkozni ilyen tarskereson is.
febr. 1. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!