Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjen egy lőzer szűz félénk srác help nem akarok szüzen meghalni?
Hány éves vagy? Tini párkapcsolatok kategóriában vagy, tehát olyan túl idős még nem lehetsz, így aztán semmi szégyellni való nincs ebben. Szerintem ahogy az előző is írta inkább az önfejlesztéssel kéne foglalkoznod. Legyenek céljaid (nem lányokra gondolok), küzdj értük. Ez a másik nemnek is imponáló ha azt látja hogy nem csak úgy vagy a nagyvilágban. Találd meg, hogy mi tesz boldoggá és csináld. Érd el azt, hogy ha belenézel a tükörbe ne egy lúzert láss, hanem tetszél magadnak. Ha életvidám vagy, pozitív a kisugárzásod, az szintén előny párkeresésben.
Amíg magaddal nem vagy rendben, addig hiába is lenne barátnőd, nem működne a dolog.
Vannak céljaid, de lúzer vagy... Milyen céljaid vannak, és mit teszel értük?
Csak azért kérdezem, mert fontos, hogy rövid-, közép-, és hússzútávú céljaid is legyenek, és mindegyikért tegyél.
Fontos, hogy önismeret terén is fejleszd magad.
Szerinted mi a lúzerség, mitől lúzer valaki, te miért vagy lúzer, és mit tudsz tenni annak érdekében, hogy ne legyél lúzer?
Lehet, hogyha ezen mélyebben elgondolkozol, érdekes dolgokra jönnél rá. Pl. alapvetően a szüzesség még nem jelent lúzerséget, de ha úgy állsz hozzá, hát igen. Viszont az is lehet lúzer, aki naponta hétszer szexel, és mindegy, hogy hét azonos, vagy hét különböző személlyel.
Segítek: sehogy. A legjobb amit tehetsz ha megszereted a lúzerséget. Én is lúzer vagyok de szeretek lúzer lenni, minden megalázást ajándéknak kell venni, hogy valakinek értél annyit hogy megalázzon, esetleg kicsit incselkedhetsz is, hogy kűzdenie kelljen egy kicsit a győzelemért.
Nem csak lúzer fiúk léteznek ám (:
22/lúzer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!