Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjen egy lőzer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjen egy lőzer szűz félénk srác help nem akarok szüzen meghalni?

Figyelt kérdés

#-,-.,.-,.-
aug. 11. 23:12
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

akkor úgy néznék ki mint aki temetésre megy, ez bejön a lányoknak?

Hát, ha ez a stílusod. Látod, ez a baj. Te be akarsz jönni a lányoknak. Nem megy. Légy önmagad. Igen, öltözködj így.

aug. 14. 15:55
 32/39 A kérdező kommentje:

"Igen, öltözködj így."

hát nem fogok mert nem akarok bohócot csinálni magamból

aug. 14. 16:12
 33/39 anonim ***** válasza:
#32 Szóval, ha önmagadat adod, akkor egy bohóc vagy?
aug. 14. 16:13
 34/39 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 33 - sal. Nem leszel bohóc, önmagad leszel. A lányokat nem érdekli egy tucatpasi. Mert, valljuk be, talál helyetted jobbat. Nem azt mondtam, hogy jódlizva menj végig az utcát. Természetesen normális keretek között gondoltam.
aug. 14. 16:17
 35/39 A kérdező kommentje:

" A lányokat nem érdekli egy tucatpasi. "

érdekes, én az ellenkezőjét figyeltem meg

aug. 14. 16:44
 36/39 anonim ***** válasza:

Na jó. Igazad van, a lányokat érdeklik a tucatpasik. A tucatlányokat. Ha egy ilyet akarsz felszedni, akkor csináld csak tovább, amit eddig. De ha komoly kapcsolatot szeretnél, nem ártana olyat választanod aki passzol is hozzád, és nem csak azért van veled, mert ha nincs ló, jó a szamár is. De igazad van, arra amire te szeretnéd ő is jó.

Amúgy meg kérdeztél, én válaszoltam, te belekötsz. Akkor mit vársz?

aug. 14. 16:49
 37/39 laziga válasza:
100%
Te nem egy egyszerű lúzer vagy. Te a tipikus vesztes vagy és az is maradsz! Az akin nem lehet segíteni. Te akarod kioktatni a menő nyerő embereket... Okoskodsz csak. A jó tanácsokat becsmerled. Talán egy megfelelő szakorvos segíthet elfogadni magadat.
aug. 17. 06:58
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

“mert a felhozatal pl rosszlányokon elég kiábrándító”

na itt a probléma. az, hogy neked LÚZERKÉNT elvárásaid vannak, méghozzá úgy, hogy a rosszlányokon azért van minimum 1 vagy több tucat jó nő (csak budapesten).

aug. 17. 07:33
 39/39 De La Cruse ***** válasza:
100%

Tedd a dolgod, tanulj, dolgozz, legyél szorgalmas.

A nők jönnek maguktól.

Járj táncolni valami tánciskolába, vagy menj minden héten focizni bodizni, a lényeg, hogy legyenek lányok.

Akiknek tetszel az majd melléd sodródik "véletlenül", megszólít apró semmiségekkel, "véletlenül" hozzád ér.... ezek mindig nyitottságot mutatnak.

Aztán hagyd, had beszélgessenek veled apró semmiségekről.

Hagyd, had dumáljanak.

Építsd közben a jövődet, vegyél házat, telket, vagy alakítsd át a garázst saját kuckóvá. Esetleg egy megfizethető albérlet.

Akkor a lúzerséget a függőséget fel is számolod.

kezdj öltözködni úgy mint egy sikeres ember.

Ing, nyakkendő, öltöny, valami olcsó de menő kabrió mint a renault vagy a tigra vagy ilyesmi.

Családit majd vegyél ha lesz aki igent mond rád.

aug. 17. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!