Holnap megyek gimibe. Hogyan ismerkedjek? Menjek oda valakihez rázzak vele kezet, vagy várjam meg míg ők nyitnak felém. Nem akarok némán a sarokban kuporogni. De félek az idegenektől.
És nem illetlenség csak így odamenni egy emberhez( ebben az esetben leendő osztálytárshoz ) kezet rázni vele és elkezdeni dumálni vele( fiú és
lány esetében egyaránt)?15/F
nem kell kezet rázni szerintem, bőven nem vagyok még felnőttek. de te tudod.
amikor én mentem gimibe, első nap inkább ismerkedés volt. mindenkinek be kellett mutatkozni órán stb. és még játékok is voltak az ismerkedésre.
az elején amúgy vegyél részt minden lehetséges programon, ott is tudsz barátokat szerezni.
én pl menzára is mentem,pedig nem voltam rászorulva, de így is tudtam barátokat szerezni.
meg idővel adja majd magát, kialakul a kör,hogy kikkel leszel jóba. nem kell túlaggódni.
az elején amúgy rengeteg közös téma van,adja magát. régi sulik, mostani iskolával kapcsolatban, tanárokról beszélni, ki mit hallott a követelményekről stb. és ha busszal jársz,tuti lesz 1-2 ismerős arc majd a buszon is,aki arra lakik mint te. akkor is próbálj beszélgetni, nyitni.
nem kell nyomulni,ha nincs meg a kölcsönös szimpátia,akkor hagyd.de ha megvan,akkor hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!