Hol ismerkedjek, ha egyetemen nem lehet, és szórakozóhelyeken nem akarok/tudok?
Sajnos ami középiskolában még működhetett volna, az elsőéves egyetemistaként nem, ugyanis a szakom 95% fiú. A szórakozóhelyek pedig nem az én világom, nem hiszem, hogy ott találnék hasonló személyiségű embert, mint én. Hol tudnék mégis barátnőt találni magamnak?
18 F
"Sajnos ami középiskolában még működhetett volna"
Feltételes mód. Magyarán már akkor is lúzer voltál! Húzzál el dolgozni, akkor megtapasztalod az életet és lesz nőd is! Barátnőt nem "találni" kell, te agyhalott ingyenélő egyetemista!
Előző válaszolónak:
Nem értem miért kell leszólni az embert, amikor semmit sem tudsz rólam...
Igen, csajozásban lúzer voltam, próbálkoztam többször is, de sikertelenül. És?????
Közben meg sok minden másban sikeres voltam, 480 ponttal felvételiztem végül az ország egyik "hírhedt szakjára".(VIK)
Tudod hogy hol lenne a te országod ha minden mérnökjelölt egyetem helyett csak a lányok hajkurászásával lenne elfoglalva?
Ezt én is kérdezhetem,gimnáziumba járok, egyetemre akarok bekerülni majd, de meg van két évem. Suliból nem kell srác, megjártam màr azt. Egyetemen meg nem ismerek senkit. Bár azokkal is besz*ptam,fiúmmal. (Mondjuk már csak ex.)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!