Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen hibákat követtetek el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hibákat követtetek el ismerkedéskor, amik később a hasznotokra váltak, mert tanulni tudtatok belőle?

Figyelt kérdés
Én például anno ráírtam egy lányra, miközben megbeszéltük, hogy ő keres majd. Persze akkor nagyon rosszul esett, viszont visszatekintve jó, hogy megtörtént, mert soha többet nem követtem el ezt a hibát.

tegnap 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Miután már vagy a 6. korombeli lány lekoptatott, rájöttem, hogy a 30-40 éves korosztály a nyerő, és én is nekik.
tegnap 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Turelem turelem. Akar tobbszaz probalkozas kellhet mig talalsz olyat aki jo lehet.
ma 00:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy hibákat követtem el. Egyszerűen csak nem voltam elég jó a lányoknak (vonzó külső) vagy ők nem álltak készen egy komoly kapcsolatra. Olyan hibám amiből tanulni kellett volna nem nagyon volt. Ma már házas vagyok, és nem volt rövid távú kapcsolatom, egyéjszakás kalandom stb… 32/F
ma 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!