Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szerezzek valakit?
19 éves srác vagyok és vagyok és nem volt még kapcsolatom. Vannak lány barátaim, és jöttem be már néhány lánynak is, de a kapcsolat még nem jött össze.
Szórakozóhelyekre egyáltalán nem járok, az nem az én világom, saját iskolámba sem akarok párt keresni, Tinderről csak rosszt hallottam, ezért Instagramon szoktam lányokra ráírni ismerkedni, amiből 3 randi össze is jött, az egyik lánnyal majdnem összejöttem, de végül az lett a vége hogy "nem érzi azt hogy most kéne egy párkapcsolat az életébe". Mostanság viszont valamiért alig követnek vissza a lányok (régen többen visszakövettek), így nem nagyon tudok ismerkedni. Tudom nevetséges kérdés, de hol tudnék ismerkedni? Gondolkoztam azon hogy utcán, viszont azt olvastam hogy egyes nők ezt egészen ijesztőnek találják, ha egy pali csak így megszólítja őket.
Ezek a tinder és társai nem tudom minek vannak a föld bolygón amúgy is egy átb..ás. Rendes csalók meg k.,ák vannak kb csak rajta.
Először is ne ezzel törődj. Nézz ki valahogy legyen pénzed egy stílusod egy másik baráti társaság (és itt a kulcs) velem baráti társaságból úgy is össze jönnek hogy amúgy csóró vagyok. Vagy suliba munkába lényeg hogy élőben és ne buliban stb.
Egy komolyabb nő meg amúgy már meg sem szólít ha nem látja rajtad hogy van egy szereped az életben hogy vagy a szemében valaki, van életed céljaid stb.
Nem kell olyan nagy dolog amúgy..ehhez az egészhez. De előbb életet akarj utána nőt. Úgy semmi értelme az egésznek ha nincsenek meg alapvető dolgok.
És kerüld a k..ákat, koldus pénztelen nőket, neked is legyen egy elvárásod egyszóval előbb élj
van ismerősöm aki 32 és még nem volt bnője
úgyhogy fel a fejjel.. dúlnak a hormonok én is kanos vagyok.. meg vágyok ölelésre.. de na :(
Ember! A lányok nem tárgyak? hogy megszerezd őket. Ameddig nem tudsz tisztelettel és őszinte(!) szeretettel tekinteni másra érdek nélkül is, addig semmi esélyed.
Hetero pasi
4 es ezt most ugye viccből mondtad? :DDDDDDDDD
te is az a fajta vagy aki az igaz szerelemben hisz.. csak 1 ember van neked szánva
hát a mikulás sem létezik.. bocs hogy elmondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!