Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ölbő Község Önkormányzata kérdése:
Hogyan szerezzen introvertált dundi gémer lány párt magának? Budapest 17/L
Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves introvertált lány vagyok, nagyon szeretek League of Legendset játszani. Valami tippeket arra hogy hogyan lehetne szerezni őárt?2023. nov. 3. 12:54
1/21 anonim válasza:
gamer találkozókon?
Csak óvatosan, az ilyeneknek, mint te vsz. fejletlenebbek a szociális készségei, emberismerete, így könnyebben átverhető. (= megfektethető)
2/21 anonim válasza:
mit jelent nálad pontosan a dundi?
3/21 anonim válasza:
Bármilyen lány könnyen szerezhet párt magának, főleg Budapesten, 1.8 millió ember (~900 ezer férfi?) közt. Rakd fel magad Tinderre...
4/21 anonim válasza:
Vannak ilyen discord szerverek, ha jól tudom.
5/21 anonim válasza:
a discordot is csak ilyen kockák használják, jó hely lehet neked
6/21 anonim válasza:
Jajj bogaram! Ha még kicsit dundibb is vagy a kelleténél akkor is simán találnál magadnak egy palit. Egy férfi közel sem olyan válogatós, ráadásul alkalmazkodóbbak is. A megoldás annyi lenne, hogy kinyitnád/ kinyitnátok a szemeteket és észrevennétek, hogy még egy állítólagos "csúnyább" csajnak is minimális erőfeszítést kell tennie, hogy megkapjon valakit.
7/21 anonim válasza:
#5 Na tök jó innen tök idegenektől megtudni, hogy kocka vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!