Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Introveltált vagyok, hogy...

Introveltált vagyok, hogy szerezzek barátokat?

Figyelt kérdés

Nagyon introveltált vagyok, nem érzem magam jól nagy társaságban, utálok bulizni. Ha új közegbe kerülök, nem én szoktam kezdeményezni az ismerkedést, mindig a többiek kérdeznek először. Nehezen barátkozom, mert nem szeretnék senkinek se az arcába mászni és idegesítő, levakarhatatlan személy lenni. Általában egyedül vagyok, de hiányzik, hogy legyen néhány igazi barátom, akikre mindenben számíthatok. Hogy kezdjek el megismerni más embereket és barátkozni, hogy ne legyek túlerőltetett és idegesítő? Nem az a célom, hogy többszáz ismerősöm legyen, egyszerűen csak szeretnék néhány minőségi barátságot.

Légyszi azt ne írja senki, hogy menjek bulizni, mert utálom a hangos zenét és az alkoholt, és egyáltalán nem tudom magam jól érezni bulikban (voltam már néhányszor bulizni, de annyira nem tetszett a dolog, inkább hanyagolnám az életem hátralevő részében az ilyesmit).

2018. febr. 19. 23:57
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Próbálj akkor neten ismerkedni. Itt gyakorin, vagy facen. Ezekből is alakulhat ki olyan barátság. Vagy ha nem is.. De legalább gyakorolhatod az ismerkedést. Vedd lazán a dolgot, ne görcsölj rajta. Az hogy kinek mi idegesítő az személyiség függő. Ezekkel ne foglalkozz. Ha valakinek szimpatikus leszel akkor úgy sem azt nézi :)
2018. febr. 20. 00:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez volt.

Aztán rájöttem, hogy mégis mi rossz történhet, ha én kezdeményezem a beszélgetést? Max. elküld. Úgy sem ismer, szóval tökmindegy. Ha meg nem mondja meg, hogy esetleg irritálnám az megint nem az én bajom, hanem az övé... Persze készülj fel rá, hogyha valaki mégis azt mondaná, hogy irritálod ne törjön benned össze semmi.

Egyébként kezdd kicsikben. Pl.: Ha új helyen jársz, szólíts le pár embert, hogy "Nem tudod merre van a WC", "Nem tudod, hogy ez...." "Tudnál egy kicsit segíteni..." stb. stb. stb. dolgokkal. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de egyetemen sokkal jobb lesz minden ilyen szempontból. Én is teljesen olyan voltam mint te középiskolás koromban, aztán realizálódott bennem, hogy nem szeretnék egy introvertált f#sz lenni életem végéig. :D

2018. febr. 20. 04:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Aki már ilyen "bélyeget" ragaszt magára, inkább süsü, mint ismerkedésre képtelen.

Miért?

Mert egyszerűen rossz közegben keresi a társait. Ha a csibe, az aligátorok közt sétál-akar barátkozni, akkor ő is intros?Nem, csak süsü...

Járj olyan rendezvényekre, ahol az van, amit szeretsz...olyan zene, olyan hangulat s tiszta sor, hogy olyan emberek is lesznek ott, amilyen te vagy.

2018. febr. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!