Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezzen introvertált...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ölbő Község Önkormányzata kérdése:

Hogyan szerezzen introvertált dundi gémer lány párt magának? Budapest 17/L

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves introvertált lány vagyok, nagyon szeretek League of Legendset játszani. Valami tippeket arra hogy hogyan lehetne szerezni őárt?

2023. nov. 3. 12:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

na és nálad mit jelent ez?

2023. nov. 3. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

Hát fogyjon le, és ne játsszon a LOLal.

Én "gamer"ként nem akarnék ilyen barátnőt. Nem csak azért mert dundi, hanem mert LOLozik. Bár az ha valaki kicsit husis az nem zavar, exem is az volt, viszont nagyon szép arca.

De rosszul vagyok, amikor valaki elmondja hogy mekkora gamer, mert LOLozik vagy Simsezik. Annyi jó kreatív és érdekes játék van, miért kell pont LOLozni??

2023. nov. 3. 21:54
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Először azt hittem játékhoz partnert. :D Bár mondanám, hogy játékokról dumálni meg ilyesmi szívesen benne vagyok akár kérdezővel akár a 8-assal, és, hogy nyugodtan írjanak, de szerintem ebből úgy se lesz semmi, már csak úgy ismerkedési részleg tapasztalatai alapján. :O
2023. nov. 4. 01:26
 14/21 anonim ***** válasza:
96%
Ja igen 8-as Te mivel játszol?
2023. nov. 4. 01:26
 15/21 anonim ***** válasza:
16%

14,

egy elhizott lanynak nem jo leszbinek lenni. nekik kell a kolbasz hogy elelvezni tudjanak 😃 csak vekony lanyoknak jo es kieligito a leszbiseg, van mikor nekik se.

2023. nov. 4. 07:45
 16/21 anonim ***** válasza:
26%
Félmeztelen kép, melleidet egy RTX 4080 takarja, kacsintás, és valami ilyesmi, hogy "wanna play?" vagy "are you ready for a round?"
2023. nov. 4. 09:48
 17/21 NTBS ***** válasza:
75%
Úgyhogy keresgél és nyitott a beszélgetésre!
2023. nov. 4. 13:12
 18/21 anonim ***** válasza:
27%
Ilyen felhasználó névvel sehogy.
2023. nov. 4. 15:00
 19/21 anonim ***** válasza:
5%
Csupa hátrányos tulajdonság, sehogy.
2023. nov. 4. 15:01
 20/21 anonim válasza:
76%

Úgy ahogy bárki más.

"Csupa hátrányos tulajdonság, sehogy."

Ez szerintem nem így van. Sem a "dundiság", sem a gamerség nem hátrány, mert vannak olyanok akinek ezek bejönnek.

Az introvertáltság már nehezebb ügy. Azt le kell kűzdeni, bár nem mindegy, mennyire vagy introvertált.

Bár lehet, hogy introvertált gamerként a Japán srácoknál lenne a legnagyobb sikered. Köztük sok ilyen van.

2023. nov. 6. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!