Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok nektek hogyan udvarolta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dori445 kérdése:

Lanyok nektek hogyan udvaroltak a fiuk hogyan jeleztek hogy nem csak lanyok vagtok a szamotokra?

Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi hogy a fiuk hogyan udvaroltak nektek hohyan tudattak vletek hogy szamukra tobbek vagytok..itt foleg a viselkedesukre lennek kivancsi jogyan udvaroltak tudatosan es tudatlanul ez alatt azt ertem hogy mit arultak el magukrol anelkul hogy kimondtak volna es ha esetleg lett belole vmi hogyan lett storyt is meghallgatok es meddig tartott ha volt ilyen storytok irjatok le es mondjatok el hogy hogyan tortent az udvarlas hogyan hol stb.
2017. márc. 6. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
hát még mik? Fűszálak? Gombák? erdei állatok? Legalább fogalmazni tanulnál meg az isten szerelmére és értelmesen feltenni egy kérdést... Egy lányra, hogy nem lehet úgy tekinteni, hogy nem lány... Max ha orvos nyúlt hozzá és már férfi, ezt nem gondoltad át, nem vonzódok ilyenekhez szóval meghagyom neked, sok BOLDOGSÁGOT!
2017. márc. 6. 15:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Boccs hogy megkerdeztem amm meg ha nem tudsz rola semmit ne irj ilyen kommenteket amik meg nem ide valok amm meg a mai internetes vilagban nem a fogalmazast nezik mint ha te jobban fogalmaznal amugymeg..szoval lecci ha nem tudsz semmit ne irj hulyeseget amiben meg nemcsak azt fejezed ki hogy nem tudsz semmit hanem azt is hogy nem tudsz normalisan valaszolni semmire SZOVAL LECCI KIMELJETEK MEG AZ ERTELMETLEN KOMMENTEKTOL EN CSAK A KERDESEMRE VALO VALASZOKRA VAGYOK KIVANCSI!!
2017. márc. 6. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Olvasd vissza kérlek, amit írtál és áruld el mi a mondanibalód? azon kívül, hogy mekkora gechi vagyok, mert felvilágosítalak arról, hogy ez iszonyatosan igénytelen magadra nézve és így nem hinném, hogy bárkit is letudnál nyűgözni, a mai internetes világban meg sajnos hülyeségek terjednek, meg furcsa jelenségek, mint jó magad, nem tudlak hova sorolni téged mert már az értelmetlen nem mentális fogyatékosok, de mégis kretének csoport már megtelt :/ de hát akkor nyitok neked egy külön csoportot, így legalább te is elértél valamit az életben.
2017. márc. 6. 15:25
 4/9 A kérdező kommentje:
En nem mondtam azt hogy te milyen.vagy stb. Amm olvasd el az uzit amit kuldtem es rajossz mindenre..en nem neked irtam hanem a komidbol kovetkeztettem es igy irtam hogy mire vok kivancsi amm meg nem vagy . Mert ertekelem hogy megmondod az igazat amit gongolsz :)
2017. márc. 6. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos a mai fiúk nem jönnek össze funkcionális analfabétákkal.
2017. márc. 6. 15:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Mer lennenek a lanyok analfsbetak amm ha nincs notmali valszod inkabb ne irj semmit mert ha neked fajna a hulyeseg mar halott lennel
2017. márc. 6. 15:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Szoval aki nem tud egy epkezlab mondatot irni az nekem ne oltogasson hanem huzza meg magat hogy milyen hulye es kap egy jo nagy diszlike ot ribikek meg ne irjanak.
2017. márc. 6. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem senki se udvarol, de az osztályban a fiúk az adott lány iránti vonzalmukat úgy fejezik ki, hogy a fenekét csapkodják meg szexuális utalásokat tesznek. 15l
2017. márc. 6. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Nah én vagyok az 1-es és hogy valamivel segítsek is adok pár tanácsot és észrevételt..

Először is a tudatalatti udvarlásra van egy általános sablon, mint kb minden másra, de ez nem jelenti azt, hogy akkor most minden fiúra az igaz, meg minden emberre csak a legtöbbre, ez általonássag igazságként emlegetik, ha pontos leírást akarsz tudatalatti cselekvésekről figyeltesd valami dilidokival vagy olvass el ezektől szóló könyveket, a testbeszéddel elég sok minden kifejezünk, nem is tudnád mennyi mindent, szóval hasznos lesz későbbiekben is ez a tudás, pld mikor felvételizel valahová vagy munkára jelentkezel.

És itt lehet pár tudatos dolog:

-Bókol neki.

-Közelében szeretne lenni.

-BEvallja neki az érzéset (elég egyértelmű lehet, kivéve ha csak bekamuzza és lyukra megy)

-A bók alatt persze ne azt értsd csak, hogy huhh de jó segged van bmeg Pisti is megbámulja, hanem minden pozitív megjegyzést annak lehet venni akár.

-Véleményem szerint, ha egy lány tényleg annyira tetszik neked, akkor a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy nem húzod az időt, hanem elé állsz és elhívod valahová, de ha ehhez nincs merszed, akkor akár barátkozhatsz is vele, rengeteg film dolgozza fel azt hogy a barátság miképpen csap át szerelemmé, szóval nem lehetetlen dologról van szó.

2017. márc. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!