Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-26 éves fiúk! Számotokra manapság milyen egy tökéletes álomnő? Külsőleg és belsőleg? És melyik az a nőtipus akikre soha nem buknátok?
Külső:Semmi extra elvárás, csak legyen ápolt és ne legyen igénytelen
Belső:Aranyos,kedves,őszinte,megértő,segítőkész,vicces,nem beképzelt, nem anyagias.
Akik soha nem jönnének be azok a tipikus műnők és plázacicák, ribizlik. Valamint a nagyképű, beképzelt nők.
Álomnő??? Nézzen úgy ki mint Jessica Alba és legyen olyan belső személyisége mint amilyen a filmekben van a "kedves, aranyos, humoros, lányoknak). Ami kb. csak ott létezik :D
Kb. ilyen egy álomnő...
21F
Külsőleg annyi hogy viszonylag vékony legyen (nem baj ha van rajta pár kiló plusz, de a kövérebb lányok már nem jönnek be, én sem vagyok az), és max vállig érő vagy annál rövidebb haja legyen, nem tetszik a hosszú haj. Külsőleg nekem nincs több elvárásom, minden lány különböző, és biztos hogy mindegyikben találnék olyat ami megtetszene.
Belsőleg abszolút nincsenek elvárásaim a szokásos "legyen kedves, aranyos, lehetőleg ne köpdössön le kisállatokat szabadidejében" közhelyen kívül. Nem akarom meghatározni hogy milyen dolgokat szeressen vagy miről mi legyen a véleménye, szerintem ez hülyeség. Ha jól kijövünk és jól érzem magam a társaságában akkor felőlem lehet valami sátánista szekta tagja is, nem igazán izgat.
18/F
Mindenkinek köszönöm a válaszokat,mentek a zöld pacsik.:)
Utolsó:látom te aztán tényleg érted az emberi viselkedést :D
nekem a sportosabb, izmosabb :) legyen határozott, de empatikus!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!