Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen számotokra egy tökéletes lány?
Külsőre, belsőre és tudásilag.
Pl gondolok arra h tanuljon jól, legyen okos, tudjon folyèkonyan egy másik nyelven.
Legyen pl hosszú haja, legyen vékony.
Legyen kedves, segítőkész, stb.
Pl milyen sportokban vegyen részt (edzen, rúdtánc, stb- ami persze nem létfontosságú de előny a szemetekben..)
Minden opció érdekelne. Részletes válaszokra lennék kíváncsi.
Legyen olyan mint én. :D
Egy tökéletes barátnő
Belső : Megértő , segítőkész , legyen elképzelése a jövőjéről , arról ,hogy mivel szeretne foglalkozni és hogyan fogja megvalósítani . ( Nálam ez nagyon fontos ,hogy ne csak céltalanul "bolyongjon" , hanem tudatosan csináljon valamit ). Nyilván ezen felül az alapvető dolgok ,hogy szeressen , érdeklődjön , és lehessen vele beszélgetni mindenről , akár a suliról , munkáról , ha lehet tanácsot kérhessek tőle és ez kölcsönös legyen.
Nálam nem számít ,hogy milyen iskolát végzett , nyilván legyen egy szakmája , csak törekedjen arra ,hogy jó legyen benne és a lehető legjobb legyen benne.
Külső : Legyen vékony , sportos alkat . Mindenképpen sportoljon és figyeljen az étkezésére . ( Itt nem azt értem ,hogy chips vagy kis popcorn nem fér bele , de azt biztosan nem bírnám elviselni ,hogy a barátnőm csak édességen és pizzán , hamburgeren él . ) Jó lenne ha rengeteg salátát enne , csirke , rizs és egészségesen étkezne . ( Ez a szememben egyfajta magabiztosságot , pontosságot tükröz ) .
Öltözködésben nem ítélem el a mai stílust , de azért az ember tudja már ,hogy hol mit illik viselni.
Zenei stílusról csak annyit ,hogy ha szereti a retro zenéket , az nálam nagyon megnyerő :)
---------------------------
Én is edzek 5 éve , ( nem , nem az a hobbi gyúrós akin talán látszik hogy edz és hetente 2x lejár a terembe telefont nyomkodni . Egész napom be van osztva, napi 8 étkezés , mellette munka , szeptembertől ezt felváltja a tanulás , heti 5 edzés ) és nem szeretném megadni egy "élj a mának típusú" lánynak azt az örömöt ,hogy velem mutatkozhat akár strandon , vagy valahol , mert én ennél többre tartom magam.
Hát nálam valahogy így néz ki a tökéletes lány/nő .
20/F
Hosszú vörös vagy szőke haj. Akár barna. Szeme az kék vagy zöld legyen. A haja hossza mindegy. Legyen karcsú.
Belsőre legyen kedves, humoros és jól ellehessen vele lenni.
És legyen sportos. Hogy mi az nem lényeges
Figyelj, ezt fölösleges leírni, mert mindenkinek más. :) Vevő vagyok sokmindenre, úgyhogy ezt így nem is tudnám leírni. Meg kell ismernem a lányt és akkor ha bejön, bejön, ha nem, nem. :)
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!