Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen a tökéletes lány? 15/l
Gondolok itt külső és belső tulajdonságokra!
Köszi minden értelmes választ!
Belső:jófej,aranyos,mosolygós,normális
Külső:Legyen szép,ne legyen magasabb tőlem de sokkal alacsonyabb sem
Engem mindig egy lány mosolya tud igazán elbűvölni. Ha szép a mosolya akkor az már hatalmas plusz pont. Emellett ne legyen duci, de ne is anorexiás. Én nem szólok meg senkit ha kicsi a melle mert arról nem tehet, azért mondjuk a feneke fel tud izgatni ha szép formás. Öltözködjön jól, de ne kövessen minden b**i trendet. Mivel 8 évet énekeltem kórusban és sokat jártunk is versenyekre, az lenne a legjobb ha a hangja is tiszta lenne, de ez már ilyen szőrszál hasogatás.
Na és akkor írjunk a belsőről is mert az fontosabb:
Legyen kedves, ne legyen nagyon visszahúzódó, de ne is legyen a középpontban mindig, legyen romantikus, fogadjon el olyannak amilyen vagyok, legyen vicces, jófej, szeresse az állatokat, szeressen engem, élvezze, hogy modellnek "használom" (fotózok), ne k..válkodjon, ne legyen túl féltékeny, egy kicsi azért kell, szeresse ha megcsókolom és ő is szeressen megcsókolni, legyen vidám, intelligens, legyen bújós de ne vigye túlzásba, lehessen vele hülyülni, ne rágjon be mindenen, nagyjából ennyi jutott eszembe.
15F
Ne undorodjon a vértől, ne legyen nagyon érzékeny, ne legyen félős.
Legyen horror szerető
legyen okos, mániákus, fura
legyen viszonylag vékony, de a külső szépségek már csak plusszok
Embertől függ
#1 az már igen :D
#5 ez TÚL egyedi! ennél általánosabban kellene fogalmaznod
#7 mániákus és ne féljen a vértől... vajon mit akarhatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!