Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: Milyen a tökéletes lány? F/25
Én olyat keresnék csak nehéz, vagyis Magyarországon, lehet meg kellene probálnom a külföldi lányokkal?
Olyan lányra vágynék akinek csak Én vagyok a fontos, nem a barátné meg stb, csak én.
Együtt pld Thaiföldön, nézni a naplementét, együtt fürödni meztelenűl a szabadban, megszületne kettőnk gyümölcse.
Baj hogy ilyenekről állmodok, lehet bennem van a hiba?
Pedig nem akarok megváltozni, fogadjanak el olyannak amilyen vagyok, csak kevés az olyan lány aki ezeket értékelné...
"együtt fürödni meztelenűl a szabadban, megszületne kettőnk gyümölcse" What? :D
Amúgy Thaiföldön 1001 olyan "lány" van aki örömmel tenné veled ezeket.
bár lány vagyok és ez inkább felnőtt párkapcsolati kategória de válaszolok :D
Őszintén árulom hogy ezek nem elérhetetlen vágyak . Persze Thaiföld csak akkor jöhet szóba ha van pénzed oda menni ;) a többi az elég elviselhető sőt :)
A lányok nagyrészének ha van barátjuk hirtelen csak ő létezik és fontos a számukra, teljesen kifordulnak önmagukból egy -egy fiúért.
Az még oké hogy a barátnőknél is te lennél fontosabb, de pl. ha munkába/ suliba / kórházba kell menni akkor azért az fontosabb mint te , ezt azért el kell fogadni .
Ha gyereketek születik akkor meg Ő sokkal fontosabb lesz a lánynak mint te ;)
ÉS azt se várd hogy ágyba kapod a kaját és minden kívánságodat / kérésedet /utasításodat egy szó nélkül vidáman megteszi .
17L
Kedves 5. válaszoló. Ha nem voltál még ázsiában, akkor ne mondj elhamarkodott véleményt ;)
Visszatérve a kérdéshez. Rengeteg ilyen lány van Magyarországon. Csak türelmesnek kell lenni. S mint már mondták/írták elöttem is: ha egy lánynak lesz barátja, akkor hirtelen csak ő lesz számára (az már más kérdés, hogy mi lesz később). Egyébként ihen romantikus ember vagy szóval csaknadd önmagad, akkor előbb vagy utóbb megkelenik előtted a megfelelő lány, akivel mind azt megteheted amit leírtál.
Ja és nem veled van a baj. Ezek teljesen normális gondolatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!