Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső: Adjon magára...(Ennyi... Nem fűzök semmilyen emberhez nagy feltételeket külső iránt, ha valaki ad magára, az már bányarém nem lehet.)
Belső: Na itt bukik el mindenki körülbelül, érdekes személyiség vagyok, szeretem ha azt érezhetem hogy szeretnek, és szeretem ha azt érezhetem hogy van kit szeretni, tehát a legfontosabb hogy szerelem legyen, ne pedig kaland... Ezek után nézem az IQ-t nos, én sem vagyok egy lángész, de ne egy 8 általánossal rendelkező tanulatlan ember legyen. Mélyen eléggé érző fajtához tartozom, persze, nem mutatom ki, hiszen abból csak a baj lenne.. Humor sem utolsó, eléggé sokat szoktam viccelődni.. Ezek a főbb szempontok, sokan buknak el rajta, de ha egyszer sikerül, hiszem hogy ő lesz az igazi..:) (Álom....:D)
Legyen csinos,divatos
Legyen vicces,
Szeressen
Soha ne csaljon meg
Okos legyen
Nevessen a vicceimen
70% angyal
30% huncut,perverz,ördög
Legyen szép az alakja (persze ne legyen vékony se duci inkább a kettő között)
Szőke
Kékszemű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!