Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti féltékenyek lennétek, ha ezt tenné a
barátotok?
Figyelt kérdés
A barátomnak sok lány haverja van, de az egyikre már nagyon féltékeny vagyok. Megszakadt köztük a kapcsolat, mivel a csaj idővel szinte olyan lett, mint egy prosti, épp hogy nem fizettek neki. Most újra felvették a kapcsolatot, de mást nem hallok, hogy jujj, majd beülnek ide, meg hogy milyen jó lesz a hajnalba nyúló séta vele, meg hogy mennek bulizni, meg, hogy majd megint lelkiznek egymásnak stb.. Ha megemlítem a barátomnak, hogy ez zavar, akkor még neki áll feljebb. :( Nem érti meg.. azt mondja, hogy ő csak egy barát, és csak engem szeret, de hogy bizzak meg benne, ha a csaj, iszik és drogozik rendesen és egy nagy ribizli, mint ahogy az elején is azt mondtam?! És a legrosszabb az egészben az, hogy mindenhová kettesben fognak menni. Annyira félek.
En elegge feltekeny fajta vagyok. Erre is az lennek, de attol szerethet teged, de nem vagy egyedul en is feltekeny lennek nagyon.
2015. júl. 31. 14:01
2/9 anonim válasza:
ezeket a beülős, hajnalban sétálós, bulizós dolgokat nem inkább veled kéne tegye? a történetet hallva olyan, mintha két barátnője lenne, amiben ráadásul te a háttérben szerepelsz. kíváncsi vagyok, mi lenne, ha te elhívnád egy ilyen "romantikus hajnali/esti sétára", és mit reagálna, mert ha lemondja, akkor tuti van valami gikszer.
remélem a találkozásaik nem feltétlenül kettesben történnek, tehát beülni/bulizni menni azért többen mennek, mert ha csak kettesben, akkor az egésznek nagyon randi-szaga van.
még arra lennék kíváncsi, mi lenne, ha mondjuk többen bulizni mennétek, és a csávód nagy barátnője is ott lenne, veled együtt :D
2015. júl. 31. 14:05
3/9 A kérdező kommentje:
Jah, és ez távkapcsolat..
2015. júl. 31. 14:10
4/9 anonim válasza:
Az mas ha tavkapcsolat
Tudja nogy van baratnoje azaz te de nem tud megolelni megcsokolni stb.. ez valami helyetesites lehet de attol szerethet teged nagyon is .
2015. júl. 31. 14:17
5/9 anonim válasza:
én próbálnám elfogadni de nekem se esne jól. oké, szerethet téged de akkor is te vagy a barátnője, veled kéne sétálgatnia. Vagy legalább ne áradozna róla. Nem hinném hogy fordított esetben ő is így tűrné. És megkérdezhetem hogy mennyiszer hoztad szóba ezt a témát? Mert ha még alig párszor akkor nekem az is furcsa hogy megemlíted és ilyen mérges lesz. Megmondom őszintén szerintem az lenne a normális ha próbálna a te kedvedben járni és kevesebbet találkozni vele, esetleg kevesebbszer említené vagy akármi de hogy elengedi a füle mellett... De ne üldözd el azzal, hogy sokat féltékenykedsz, az nagyon nem fog jót tenni se neked se a kapcsolatotoknak.
2015. júl. 31. 15:17
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hosszú válaszokat :) Ő ezt nem tűrné, az tuti. Napi szinten ez megy, tehát minden beszélgetésnél szóba jön, de most haragszik rám,mert szerinte túl sokat hozok ki ebből..
2015. júl. 31. 16:29
7/9 anonim válasza:
én is hasonló esetben voltam,csak hogy a volt párom eközben a "találkozgatások" közben meg is csalt.nem azt mondom,hogy a te párod is meg fog téged,de vigyázz és próbálj meg vele esetleg Skypeon beszélni,hisz akkor nehezebb hazudni ,hogy "nincs semmi köztem és közte", mint írásban:) sok szerencsét!
2015. júl. 31. 18:17
8/9 A kérdező kommentje:
Mondom neki, de nem akar ott beszélni..
Én s ugyanezt mondom neki, hogy ezeket velem kéne csinálnia, de akkor le vagyok nyafogó p*cs*zva
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!