Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek ez esetben a barátotok lány haverjaira?
Érthető mért vélekedsz így, de nem tudhatod mit csinálnak együtt az úgynevezett bulikban.
Bár írtad, hogy nem őszinte(ezt nem írtad, hogy miből jöttél rá)de egy kapcsolat az őszinteségen alapszik.
Ha tényleg egy pár vagytok akkor meg kell tudnotok ezt beszélni, ha nincs meg a kommunikáció köztetek akkor lapból minek vagytok még együtt?
Alapjaraton semmilyen szituacioban nem vagyok feltekeny, haverokra meg aztan plane. Jelenleg en is tavkapcsolatban vagyok, a baratomnak sok lanybaratja van, de egy kicsit sem esz a fene emiatt, bizom benne.
Viszont ebben az is benne van, hogy megbizhatatlan, hazug alakokkal nem kezdek, neked sem javaslom.
Mondják, hogy embert barátjáról, madarat tolláról...
Én biztos nem bíznék egy ilyen alakban, aki hazudik a párjának. Jogosan idegeskedsz. Én bízom a páromban, mindig őszinte velem és mindent megbeszélünk, de még így sem megnyugtató ha valami ribizli társaságában van nagy ritkán. Nem attól tartok, hogy belemenne valamibe, hanem egyszerűen idegesít, hogy léteznek ilyen nők amit leírtál... A te helyedben egészen biztos, hogy féltékeny lennék, de az is nagyon valószínű, hogy szakítanék a barátoddal ha megbízhatatlan... 17/L
Dehogy kettesben! Mennem hármasban, négyesben is. Tolják agyba-főbe...
Keress magadnak egy elérhető srácot. Tudod, olyat akik egyedül vannak, mert nem beszélnek ki minden hüye libát a bugyijukból, ezért a nők csak egy unalmas szürke alaknak nézik! Akkor talán nem azon fogsz pityeregni, hogy másokkla megy szobára kettesben, hármasban, négyesben...
Szerinetm keress mást.
Egyébként a pia is drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!