Ezmitt lehetnek féltékenyek? Mert látszik hogy többen is próbálkoznak
Szóval van egy lány aki a legjobb barátom szinte tesóm, szoktuk is mondani h én vagyok a báttya ő a hugom. Ő olyan hogy szeret ölelgetni meg odabújni, mert úgymond szeretethiánya van (mivel az apja elvált, nem is ismeri őt, 6 éve nem beszéltek, ezért neki több szeretetre van szügsége látszik rajta).
Az a helyzet hogy szerintem több srác is irigykedik arra hogy szinte csak hozzám bújik, engem ölelget, velem van...mondok egy példát...ez a lány úgymond "bombacsaj" mer alakra is mellbőségre is perfekt! amikor múltkor lecsúszott a melltartója, monda h segítdsek, hát segítettem, de bennem vele szemben tényleg nincs az h őt tapizzam, de láttam h az egyik srác néz, utána rögtön próbálkozott, hogy gyere ülj az ölembe vagy valami hasonló már nem emlékszem...
Tehát a kérdésem, tényleg lehet h ezmiatt kéltékyenyek, hogy vele sokat vagyok, szinte tesója, és hát mivel egy tényleg jó csaj, ők incselkednek utána?
14F
1.) osztálytársal nem kezdek
2.) van barátnőm
3.) nem rontok el egy ilyen barátságot, hisz szinte mondom, olyan mint a hugom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!