Lányok 28-45 között: Milyen gyakran próbálkoznak nálatok fiatalabb srácok?
Megfordult volna a világ? Milyen gyakran próbálkoznak nálatok? Utcán? Buszon? Neten??
Hogy viselitek? Valós személyek tapasztalatira volnék kíváncsi. Akár jöhet privátban is.
Szép napot.
Elég gyakran előfordul, volt már rá példa az utcán de akár boltban is. Ha kedves és szimpatikus a fiatalember akkor szóba elegyedek vele, de ha nem akkor is kedvesen hárítok.
Nem volt még sose kellemetlenségem belőle, tapasztalatom szerint elég udvarias, tisztelettudóak a mai fiatal srácok.....mégha tudom hogy gyakran csak a "puncit" látják bennünk érettebb nőkben.
Na, de mi se látunk sokkal többet bennük......egy szexre időnként nagyon jók tudnak lenni :)
"én mindenkit kinyalok és megdugok 14-55 éves korig bezárólag xdd"
Szegény öreg Bodri a német juhász és tacskó keverék :S
"Szegény öreg Bodri a német juhász és tacskó keverék :S"
* azt hitte, hogy német juhász és tacskó keverék!
Kedves 4. hozzászóló!
Köszi szépen a kifejtést. Tetszik amit olvasok. :)
Azon is kattogtam, hogy ez elítélendő volna (Fiatal srác, érett lány)? Mégis ki mondja meg, hogy mi a jó és a rossz? Mi helyes, mi nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!