Miben nyilvánul meg, ha féltékenyek ránk az osztálytársaink szerelmi téren? 16/L
Azért vettem észre ezt, mert amikor jött hozzánk egy új fiú, én voltam az első aki beszélgetett vele, másnap meg oda se mertünk menni egymáshoz... :// a fiú egyfolytában stírölt, viszont a nagyhangú fiúk hirtelenjében körül vették őt. M
Már a barátnőim is mondtàk, hogy tetszel a fiúnak, csak nem mer lêpni... pl folyosón megyünk, épp beszélnek hozzá a haverjai, mire a barátnőim veszik észre, hogy engem néz. Reggelente halkan egy "jó reggelt"-et köszönt (de csak ha egyedül jött). Gyilkos tekintettel nézett más fiúra, aki valahogy bókolt nekem.
Vajon tényleg tetszem neki? Mély benyomàst gyakorol egy fiúra az, főleg ha újonnan érkezik hozzánk, hogy én beszélgetem vele legelsőnek?
Előre is köszi a választ mindenkinek!:)
Egyik osztálytársam viszont rám írt, h "hagyjam békén", mert félreérti :O illetve az egyik haverjával összeveszett, mivel egyik barátnőm hallotta, h a haverja a másik haverjának mondja: nem adom át annak a másiknak, az biztos.
Ez akkor most mi? Létezik, h a többiek direkt választják szét őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!