Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit léphetnék most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit léphetnék most?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek régebben tetszettem, de akkor nekem ő nem tetszett, így nemet mondtam arra, hogy járjunk. Most viszont újra elkezdtünk beszélgetni és rájöttem, hogy tetszik, de neki már nem tetszek. Légyszives normális válaszokat! 14/l

#fiú #idő #lány #tetszik #megmondjam neki?
2015. júl. 31. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
2 ev mulva terj erre vissza
2015. júl. 31. 01:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Így szokott ez lenni.
2015. júl. 31. 01:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Hagyjuk nem számìt
2015. júl. 31. 01:33
 4/9 Kill The Sexplayer ***** válasza:
Mit mondhatnánk?! Szār ügy.
2015. júl. 31. 01:33
 5/9 anonim válasza:

Mindig a becsületedre gondolj. Az fontosabb bármelyik fiúnál.

Egyébként ez egy tipikus eset. Várj. Lehet, hogy csak az tetszik benne, hogy már nem hajt rád. Tedd föl magadnak a kérdést.

2015. júl. 31. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy kellett neked elhajtanod... Próbáld meg a bizalmát visszaszerezni, közelebb kerülni hozzá. És ha továbbra sem fogsz tetszeni neki, akkor meg így jártál.
2015. júl. 31. 13:13
 7/9 anonim válasza:
Menny barbi babazni kislanyom neked ez meg nem valo;)!:-D
2015. júl. 31. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem szerelmes senkibe akkor,jelenleg csak a kitartás a legjobb tanács amit tudok adni,ha akkor tetszettél neki nagy valószínűséggel most is tetszel neki ,csak haragszik rád amiért megbántottad,nemet mondtál neki,legyél kedves vele és néha néha ejts el felé egy mosolyt,de a te korú lányoknak mindig van barátnőjük hogy hogy nem tőlük kérsz tanácsot?de azért nyugtass meg hogy idén volt azért ,hogy tetszettél neki?
2015. júl. 31. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Komoly vonzalmak...
2015. aug. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!