Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen számotokra a tökéletes barátnő?
Figyelt kérdés
Miket csináljon hogy viselkedjen vagy hogy nézzen ki? Kort is írjatok legyszi2015. okt. 11. 13:55
1/8 anonim válasza:
Igazából emberenként változik. Van aki ezt szereti, van aki azt.
19
2/8 anonim válasza:
hát. Számomra inkább a belső tulajdonságai dominálnak. Szeresse az indie/alter rockot, de felőlem a keményebb vonalat is kedvelheti. Szeressen fesztiválozni, koncertekre járni. Az se gáz ha minőségi sorozatokat, filmeket néz. kb ennyi. Volt szerencsém párral, de iszonyatosan egoista a nagyrészük.
22/f
3/8 BetépettKacsa válasza:
Hmm külsőleg: nincs konkrétum, legyen csini és kész. Az viszont taszító ha ribis a megjelenése. Belsőleg: általában az ösztöneimre hagyatkozok, a szeméből sok mindent ki lehet olvasni, főleg ha viszonozza a pillantást: hogy rokonlelkek vagytok-e, hogy egoista-e, hogy intelligens-e, hogy bunkó-e vagy sem, stb. Ha érzem hogy lelkitárs vagyunk, akkor általában vonzzuk egymást, mint a mágnes két fele. Szóval komoly kapcsolatnál ezt keresem, egyébként meg nyilván férfiból vagyok, némi szex reményében bárki, aki jól néz ki, nem számít mennyire elviselhetetlen/buta/beképzelt/fura.
4/8 anonim válasza:
Külsőleg: nem érdekel.
Belsőleg: legyen mindig tekintettel rám, s ha kell, mindig időben ugorjon le a boltba Koccintósért.
5/8 anonim válasza:
Számomra az ideális olyan , aki kicsit őrültebb fajta, vékony jo legyen a belső,külső.SZeresse a szexet kb ennyi
6/8 Kheiron válasza:
Én most nyáron töltöttem a 17-et, korban én úgy vagyok vele, hogy max. 2 évvel lehet fiatalabb, idősebb lányokkal nem kezdek, bár fura dolog a szerelem, kinézetre ne sminkelje szét magát, ne legyen a divat a mindenje, de azért adjon magára. Nekem is a belső tuljadonságok a fontosak, legyen közös nevező, megbízhassak benne, támaszkodhassak érzelmileg, stb.. Most már több mint fél éve van barátnőm, 2 évvel fiatalabb nálam és amiket leírtam mindet megtaláltam benne, tehát nem lehetetlen ilyen lányt találni. :D (Ne vedd magadra kérlek kérdező)
7/8 anonim válasza:
Vicces,kedves,csinos,beszédes,vékony,
8/8 anonim válasza:
Legyen bájos... ennyi a lényeg legyen véleménye a dolgokról..
Külsőre meg a vékony alacsony frufrus lányok tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!