Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek tökéletes barátnő?
Figyelt kérdés
22 éves srácnak. Nem vagyok nála sokkal fiatalabb, de nekem ő az első barátom. Nagyon szeretem, de nem akarok levakarhatatlan sem lenni. Távkapcsolatban vagyunk.2015. máj. 4. 16:57
1/7 anonim válasza:
Honnan tudjam hogy neki mi az elvárása? Teljesen más mint pl az enyém ez biztos... :D Szóval mindent ugy csinálj mintha engem akarnál idegesíteni akkor tuti sikered lesz :D
3/7 A kérdező kommentje:
mindkettő nagyon hasznos válasz volt, köszönöm -.-
2015. máj. 4. 17:04
4/7 anonim válasza:
Kaja, szex, és ne akadj ki, ha beszippantja a gta. Így leírva azért megdöbbentő, hogy ennyire egyszerű vagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
4.:az a vicces, hogy én szívesen játszanék vele, mert még sosem próbáltam, nem volt eddig kivel, de ő nem akarja.
2015. máj. 4. 17:08
6/7 anonim válasza:
Ne akarj tökéletes lenni, mert csak görcsölés lesz belőle. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol megpróbáltam az lenni... nem is tartott sokáig. Szóval magadat add, hosszabb távon ez működik.
7/7 anonim válasza:
A fiúk szeretik ha bókolnak nekik(de ezt nem mondjuk ki^^) és szeretjük ha látjuk hogy ti is megöleltek vagy megpusziltok/megcsókoltok vagy kezdeményeztek mert akkor látjuk hogy ti is szeretitek ezeket az ingereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!