Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy legyek tökéletes barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek tökéletes barátnő?

Figyelt kérdés
22 éves srácnak. Nem vagyok nála sokkal fiatalabb, de nekem ő az első barátom. Nagyon szeretem, de nem akarok levakarhatatlan sem lenni. Távkapcsolatban vagyunk.
2015. máj. 4. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam hogy neki mi az elvárása? Teljesen más mint pl az enyém ez biztos... :D Szóval mindent ugy csinálj mintha engem akarnál idegesíteni akkor tuti sikered lesz :D
2015. máj. 4. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs.
2015. máj. 4. 16:58
 3/7 A kérdező kommentje:
mindkettő nagyon hasznos válasz volt, köszönöm -.-
2015. máj. 4. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Kaja, szex, és ne akadj ki, ha beszippantja a gta. Így leírva azért megdöbbentő, hogy ennyire egyszerű vagyok.
2015. máj. 4. 17:05
 5/7 A kérdező kommentje:
4.:az a vicces, hogy én szívesen játszanék vele, mert még sosem próbáltam, nem volt eddig kivel, de ő nem akarja.
2015. máj. 4. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne akarj tökéletes lenni, mert csak görcsölés lesz belőle. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol megpróbáltam az lenni... nem is tartott sokáig. Szóval magadat add, hosszabb távon ez működik.
2015. máj. 4. 18:40
 7/7 anonim válasza:
A fiúk szeretik ha bókolnak nekik(de ezt nem mondjuk ki^^) és szeretjük ha látjuk hogy ti is megöleltek vagy megpusziltok/megcsókoltok vagy kezdeményeztek mert akkor látjuk hogy ti is szeretitek ezeket az ingereket
2018. ápr. 7. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!