Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira tökéletes az életem, és mégsincs barátnőm?
Igazából nagyon boldog ember vagyok, rengeteg barátom van jó a kisugárzásom, teljesen megvagyok elégedve a külsőmmel, szálkásra kivagyok gyúrva és modellkedek is. Iskolában kiemelkednek a tanulmányaim, valamit 14 éves zongora tudásomat a legmagasabb fokra fejlesztettem, sajat bandaim vannak koncertekkel. kuzdosportok, agykontrol, hipnotizalas, testbeszed, szinte mindent csinalok. Anyagilag jol vagyok, es szinte mindenemet megosztom a barataimmal. Onbizalom hianyom biztos nincs, de nem is vagyok elszallva ugygondolom.. de azert dumas vagyok.
- Nah ennyit a menőzésről, hogy milyen tökéletes az életem, de valahogy barátnőm az még csak nem is volt soha. Ennek ellenére mindenki azthiszi, hogy nagy csajózos vagyok, mert azt kapok meg akit akarok, és ezt a szerepet is játszom, de valahogy sehogy sem jött még eddig össze. Sokan nyomulnak rám, de nekem nem teszenek, tehát csak ilyen baráti kapcsolatot próbálok tartani. Majdnem minden hetvegen bulizunk haverjaimmal. multkori hazibulin szinte mindenki osszejott valakivel, csókok nemtől függetlenül csattantak el, én itt is kimaradtam.
Pár lány barátom aztmondta, hogy úgy vannak vele a barátnői, hogy vele biztos nem járnál.
Mit csinálok rosszul? elszallt volna az agyam a hirnevtol ?:D elerhetetlennek tunnek? vagy csak egyszeruen nincs meg bennem az a vonzalom? ami egy pattanásos zsirosbajszú kockában is megvan ?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!