Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra milyen egy tökéletes barátnő?
Belső, esetleg külső jellem?
Kort is, Köszi :-)
Nekem te vagy a tökéletes. :)
Amúgy...Olyan nincsen.
Küldő:
Szőke hosszú haj
kb 170 cm legyen
kék szem
ápolt
belső:
Legyen vicces
megértő
ne legyen kényes p#csa
se pláza cica
ne másszon rá minden pasira ne legyen rib#ncos
inteligens
Na ezzel sokra mentem, köszi:-D
Akkor majdnem tökéletes? Vagy... Jó barátnő? Vagy valami... De értitek ti, hogy mire gondolok :-D
akkor én majdnem megfelelek :D csak 162cm vagyok...
szerintem nincs olyan, hogy tökéletes barátnő, minden kapcsolatban vannak bonyodalmak, konfliktusok, akár kisebb vagy hosszabb idő múlva :/
16L
Külső annyira nem mérvadó amíg ápolt, tiszta ruhákat hord. Annyi csak , hogy ne legyen túlsúlyos, sajnos ők nekem nem tetszenek.
Mivel én elég magas vagyok, így előny, ha az átlagnál kicsit magasabb ő is, de ez igazából édes mindegy.
Belsőre:
Nyitott az új dolgokra. Én is igyekszem az lenni, ha a barátnőm szeret valamit és szívesen csinálná velem, biztos kipróbálnám. Kb. ezt szeretném én is.
El lehessen vele menni sétálni, autókázni, strandra, moziba, koncertre, kocsmázni, de akár egy múzeum is belefér vagy egy kirándulás.
Legyen megbízható, a komoly dolgokban komoly hozzáállású. Hirtelen most ezek jutottak eszembe :) 18F
Nem felszínes és nem anyagias.
Ja, és nagy cicik!!!4!!4!44NÉGYNÉGYNÉGY!!
(29)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!