Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok írni, hogy számotokra mit jelent a szerelem?
Lehet, hogy nem a legjobb kategóriát találtam meg.
A kérésem az volna, hogy ne csak tini korosztályból, hanem mindenki, a korának megjelölésével írja meg ide, hogy Ő, a saját szavaival, hogyan írná le ezt az érzést (amennyiben ez érzés ;) )
Köszönöm! :)
Hát aki olyan hogy amikor nézem akkor ő rá gondolok és nem arra hogy hú b+ de szurnám.
13f
4#-De ha viszonozzák az egyik legjobb érzés.
Csak sajnos nem mindenki olyan szerencsés,hogy ez megadasson neki.
Számomra a szerelem az a megfoghatatlan érzés, amikor a szemébe nézek és minden gond elszáll. Mikor hallom a hangját és mélyen a szemébe nézek, pillangók repkednek a hasamban, pont ahogy a filmekben elmondják. Mikor csak egy órát beszélünk is, de azt kívánom bár tovább tartott volna. Mikor a jó reggelt üzeneteire kelek és egész nap mosolygok, mert tudom, hogy láthatom és vele lehetek. Szinte beleremegek az érintésébe és a csókjaiba. Teljesen elvarázsol, mikor vele vagyok nem számít senki és semmi, csak az, hogy mi együtt vagyunk.
Hát... számomra ez a szerelem :)
19/L/L
Egy ismerősöm azt mondta, hogy a szerelem minden (élet)korban más és más. Ezért kértem az életkort ;)
De ettől függetlenül, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Esetleg még valaki? ;)
A világon az egyik legszebb, és legfájdalmasabb, és ugyanakkor legkínzóbb érzés lehet.
Kicsit bővebben kifejtve nálam az a szerelem, mikor nem azzal vagyok elfoglalva, hogy saját magamnak mennyire jó, és mennyire szép, hanem azzal, hogy a másiknak mindent megadjak, lehet ez figyelem, lehet ez törődés, lehet ez csak egy szimpla mosoly, ölelés, a lényeg nálam, hogy a másikat felvidítsam boldoggá tegyem. Ugyanakkor ha az ember ezt nem kapja vissza, vagy nem adja vissza (neadjisten ilyen is van sajnos), az pedig egy roppant szar érzés tud lenni, mert úgy érzi az ember, hogy a másik megtesz érte mindent, de ő nem tesz a másikért.
Nálam ezt jelenti a szerelem, és lehet kicsit túlságosan is jószívű vagyok, de ez van
19/f
A szerelem egy megmagyarázhatatlan dolog. Nem tudod körülírni..egyszerűen csak èrzed ès van.. Szavakba se lehet foglalni.
22/L/L
Amikor mellette fekszel, és az a legcsodálatosabb dolog a számodra, ahogy hozzád bújik. Imádsz közelről a szemébe nézni és minden nappal egyre szebbnek látod. Akármennyi időt is töltötök együtt, sosem elég, mert minden percet vele szeretnél megosztani.
Ha ő végül azt mondja, nagyon szeret még mindig, de más az érzés, akkor elfogadod a döntését, de csak ő jár az eszedben továbbra is. Szeretnéd, ha boldog lenne, ezért a barátja maradsz, még akkor is, ha tudod, már mással van. A másik neve hallatán fájdalmat érzel a mellkasodban, de kitartasz, hátha egyszer visszahozza az hozzád, hogy mellette maradtál.
A szerelem egy őrült dolog. Csodálatos, de nagyon veszélyes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!