Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szerelmes vagyok?
Van egy srác, akit már kb. másfél éve ismerek. Egész jóban voltunk mindig is, gyakran ugratjuk egymást. Egészen eddig csak barátként gondoltam rá, most viszont kicsit megváltoztam az irányába. Eddig sem zavart ha kettesben voltunk, de nem is foglalkoztatott különösebben, most viszont egyenesen keresem a társaságát, és eléggé idegesít ha hirtelen betoppan másvalaki is. Gyakran van hogy megfeledkezek magamról és elkezdem bámulni, és mikor visszanéz akkor gyorsan másfelé nézek. Eléggé bizonytalan vagyok, mert még sosem éreztem semmi hasonlót. Persze voltak fiúk eddig is akiket jóképűnek tartottam, de egyik sem keltette fel az érdeklődésem külsőre, a személyiségüket pedig nem nagyon volt lehetőségem megismerni, mivel ők nem keresték a társaságomat, én pedig eléggé zárkózott vagyok, nem szívesen kötök új ismeretségeket. A szóban forgó fiúval is úgymond rá lettem kényszerítve a társalgásra, vele is idő kellett hogy feloldódjak.
Azt sem nagyon értem, hogy a tényleg tetszik nekem, akkor miért csak most tűnt fel, hiszen már elég régóta ismerem...
Ne haragudjatok a hanyag fogalmazásért, remélem azért ki lehet szűrni a dolog lényegét :3
16/l
Nálam pont fordítva van volt egy lány aki tettszett de rájöttem (szintén másfél év alatt) hogy mekkora r*b.anc
Szóval te is most ismerted mmeg igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!