Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valami tanácsokat tudnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tanácsokat tudnátok adni, hogy, hogyan közöljem egy lánnyal, hogy szerelmes vagyok belé? Esélyem szerintem van, mert egy sráccal sincs olyan jóba, mint velem.

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok, de nem tudom, hogy, hogyan közöljem vele azt, hogy szerelmes vagyok belé. Annyit kell tudni, hogy, ha rám néz, rám mosolyog, hozzám ér akkor bennem olyan érzés érződik, mint a szerelmesekében. Nem bírom ki azt, hogy ne közöljem vele a hírt. Pont most volt osztálykirándulás, és ott az történt, hogy az osztályfőnökünk kitalálta azt, hogy a fiúk kérjék meg egy lány kezét. Én meg természetesen őt választottam. Aztán mikor odaértünk, hogy akkor most a férj és a feleség csókolja meg egymást, ő megpuszilt. Én meg természetesen elpirultam, mert a többi fiú meg nem kapott mástól puszit. Még annyit, hogy a lányt már 4 éve ismerem, nagyon jóba vagyunk, szinte mindent megosztunk egymással stb. Nagyjából ennyit szerettem volna írni. Nagyon szépen megköszönném, ha tudnátok segíteni. Ha esetleg valahol értelmetlenül fogalmaztam, akkor azért elnézést szeretnék kérni.

2016. jún. 4. 20:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan cukiiiii:D

Mondd el neki, szurkolok, sok sikeeert! :DD

2016. jún. 4. 20:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy szurkolsz! :D
2016. jún. 4. 20:44
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
"Szia baba, iszunk valamit?" Ennyi..
2016. jún. 4. 20:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csókold meg. Egyszer össze kell szedned a bátorságod és megtenni, mert nyilván nem tipródhatsz örókké. Ha már úgyis adott puszit akkor meg miért ne csókolnád meg? :D
2016. jún. 4. 23:28
 5/15 Boros Dániel 1.2 válasza:
A csók a kortól függ. Ha kb 13 körül vagy akkor hívd el valahova és négyszemközt mondd meg neki h mit érzel iránta. Ha kérdésed van gyere privibe
2016. jún. 5. 17:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia én mint csaj csak azt mondhatom hogy hidd el a mai csajok is szeretik a kedveskedest es a gyengédséget, ha ilyen jol megvagytok biztosan tudod milyen a stílusa es miket szeret, szerintem az ő stílusában mond el neki mit érzel pl ha egy érzékeny lany akkor nyugodtan elmondhatod a legromantikusabb gondolataiddal, ha egy vagányabb "laza" csajszitol van szó akkor te is vedd lazabbra es a romantikus gondolatokat hagyd későbbre ha összejön egy második randi :)(nagyon drukkolok hogy igy legyen) hidd el a jelzesei arra utalhatnak hogy te sem vagy közömbös számára de vannak meg olyan lányok akik igenis megvarjak hogy a srac kezdeményezzen majd irj es drukkolok ;)
2016. jún. 6. 19:05
 7/15 A kérdező kommentje:

#6-os

Köszönöm a válaszodat, nagyon hasznos volt! Remélem így már lesz elég bátorságom, ahhoz, hogy elmondjam neki, hogy mit érzek iránta. :)

2016. jún. 6. 19:11
 8/15 anonim ***** válasza:
6.-os vagyok. Tovabbra is drukkolok es remelem megiros majd hogy lesz e második randi😉
2016. jún. 7. 14:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem mertem neki elmondani, de utaltam rá valamennyire. Az történt, hogy megkérdezte tőlem, hogy megyek-e gólyatáborba. Én erre azt mondtam, hogy nem tudom. Megkérdeztem a barátaimat is, hogy ő mennek-e és ők azt mondták, hogy mennek. A lánynak ezután elmondtam, hogy megyek én is gólyatáborba, de csak miatta. Erre ő picit elpirult és azt mondta, hogy ugyanmár, ne viccelj!. Emiatt nem mertem elmondani neki, hogy mit érzek iránta. Mert ha esetleg balul sül el, akkor se szeretnék úgymond pofára esni emiatt. Szóval még inkább várok egy picit. Aztán majd valamikor elmondom neki, ha már úgy érzem, hogy ő is érez irántam valamit. Remélem érthetően fogalmaztam :D
2016. jún. 7. 17:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Itt ismet 6.os szerintem a pirulás es a valasz amit adott egyértelmű is lehet😉 de ha igy erzed vársz meg akkor várj de ne tul sokaig hidd el ha tul sokat vársz akkor egy ilyen utalás utan masfele valasz érkezik.. Aminek sztem mar kevesbe örülnél most hogy ez a leendő kozos program okot adhat újabb es ujabb kozos időtöltésre es ujabb es ujabb lehetőségekre hogy elmond neki.. Pl legkozelebb mielött elkoszontok wlmondhatnad neki ugy is hogy azt mondod hogy a golyotaboros dolgot komolyan gondoltam, na de majd holnap talizunk... Tudom konnyu innen mondani hogy legy bátor... De valoban legy az hisz a tábor a mas srácok is lesznek es ha sokaig vársz.. En mindenesetre tovabbra isbdrukkolok😉
2016. jún. 7. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!