Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tanácsokat tudnátok adni, hogy, hogyan közöljem egy lánnyal, hogy szerelmes vagyok belé? Esélyem szerintem van, mert egy sráccal sincs olyan jóba, mint velem.
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok, de nem tudom, hogy, hogyan közöljem vele azt, hogy szerelmes vagyok belé. Annyit kell tudni, hogy, ha rám néz, rám mosolyog, hozzám ér akkor bennem olyan érzés érződik, mint a szerelmesekében. Nem bírom ki azt, hogy ne közöljem vele a hírt. Pont most volt osztálykirándulás, és ott az történt, hogy az osztályfőnökünk kitalálta azt, hogy a fiúk kérjék meg egy lány kezét. Én meg természetesen őt választottam. Aztán mikor odaértünk, hogy akkor most a férj és a feleség csókolja meg egymást, ő megpuszilt. Én meg természetesen elpirultam, mert a többi fiú meg nem kapott mástól puszit. Még annyit, hogy a lányt már 4 éve ismerem, nagyon jóba vagyunk, szinte mindent megosztunk egymással stb. Nagyjából ennyit szerettem volna írni. Nagyon szépen megköszönném, ha tudnátok segíteni. Ha esetleg valahol értelmetlenül fogalmaztam, akkor azért elnézést szeretnék kérni.2016. jún. 4. 20:39
11/15 A kérdező kommentje:
Jó! Akkor megpróbálom azt amit mondtál, hogy holnap mielőtt elköszönök tőle előtte megmondom neki, hogy a gólyatáboros dolgot komolyan gondoltam. Aztán majd a válaszából talán kiderül. De mindenesetre köszönöm az eddigi válaszaidat! :) ;)
2016. jún. 7. 18:45
12/15 anonim válasza:
a golyatabor a legjobb hely ahol elmondhatod neki, nincs suli, mindenki szabad
biztos lesz egy tabortuzes estetek, akkor pl elhivod (ez most tok sablonos de olyan cuki) csillagnezesre, utana megcsokolod kettesben
addig meg te is atgondolod mit erzel, osszeszeded magad...egyebkent a story nagyon aranyos :D
13/15 A kérdező kommentje:
#12-es
Ez nem is rossz ötlet, mert tényleg tök aranyos meg minden. :D És a gólyatábornál tényleg nincs jobb hely az érzelmeim elmondására. Addigra úgyis kitalálom, hogy hogyan mondjam meg. :D
2016. jún. 7. 19:23
14/15 anonim válasza:
#12 voltam
drukkolok neked :) gondolom nem most lesz a golyataborotok de azert majd irj hogy mi volt
15/15 anonim válasza:
Szerintem szeret téged és mindenképp mond meg neki hogy szereted a lányok szeretik az ilyen fiúkat szerintem na mindegy drukkolok sok sikert és ha elmondtad neki akkor írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!