Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meg tudnátok írni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok írni, hogy számotokra mit jelent a szerelem?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem a legjobb kategóriát találtam meg.

A kérésem az volna, hogy ne csak tini korosztályból, hanem mindenki, a korának megjelölésével írja meg ide, hogy Ő, a saját szavaival, hogyan írná le ezt az érzést (amennyiben ez érzés ;) )

Köszönöm! :)

2016. jún. 5. 08:35
1 2
 11/17 anonim válasza:

Ó, ez lemaradt:

23.L.L.

2016. jún. 9. 02:00
 12/17 anonim válasza:

Ha valaki annyira tetszik hogy csak rá gondolsz, szinte bele vagy bolondulva

2016. jún. 9. 05:30
 13/17 anonim válasza:
37%

Mikor minden találkozásunk előtt majd' kiugrik a szívem a helyéről, a gyomromban pedig repdesnek azok a bizonyos pillangók, és minden vele töltött percben valami fura, eufórikus állapotban vagyok, nem számít mennyire szar napom volt, vagy hogy mennyi problémám van, csak Ő számít, és az, hogy vele lehetek. Mikor egy rossz nap után is vigyorogva és boldogan fekszem le a jó éjt üzenetét olvasva, és a jó reggelt üzeneti adnak erőt minden reggel. Mikor reggelente Ő az első gondolatom, elalvás előtt pedig az utolsó. Mikor csak rá gondolok, és máris elmosolyodom és jó kedvem lesz. Amikor pedig belenézek a szemébe, megáll az idő, és elmúlnak a földi gondjaim... számomra valami ilyesmit jelent ez az érzés. :)

17/L/L

2016. jún. 24. 02:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Számomra azt amikor tudom hogy nem szabadna rá gondolnom, nem szabadna eszembe jusson, de közben mégsem tudom kiverni a fejemből, de ott van mégis, és ott is marad mindig, sosem fog eltűnni a lelkem mélyéből. Lehet hogy nem a legromantikusabb ez ahogy mondtam, de mégis nekem ez az igazi... nyilván hogy az ha nem tudok mást érezni sehogysem :D
2016. jún. 24. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsi lemaradt, 21/L.
2016. jún. 24. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Legszebb, és egyben legkínzóbb érzés... Mikor össze veszel a másikkal szörnyű tud lenni, hirtelen magadra maradsz, úgy érzed elveszítetted mindened,és ehez elég 2 év hogy komolyan tudd.. Mi is ez ,..

Mikor bármit képes lennél megtenni a másikért, saját magadnál is előbbre valónak tartod, és ha ő valamiért szomorú akkor te is vele, mindent megteszel azért, hogy jobb kedvre derítsd, ha valami csodálatos dolog történik vele, vele együtt örülsz te is, viszont nagyon rossz ha ezt nem kapod meg te is,... Szörnyű dolog az mikor a társad barátai napi 1órából akarnak téged megítélni, azthiszik tudnak rólad mindent, és te csak ki használod a barátodat... Mindennek lemondanak és ellened beszélik azt akit a legjobban szeretsz

Mikor te el vagy gyengülve, mert egyszerűen semmi sem jön össze sem suliban, sem otthon, és sajnos a pároddal sem,... Mikor támogatásra vágynál, és arra hogy végre vele lehess,... Ehelyett azt kapod meg, hogy neki ebből elege van, e közben te teljesen össze vagy törve és tőle sem támogatást kapsz... Hanem csak támadást, mert azok a nagy igaz barátok csak a rosszat látják benned... Mikor még ezek után is csak arra vágysz hogy oda szaladjon hozzád és jó erősen át öleljen,... Hogy elmondja mennyire sajnálja azt ahogy bánt veled az utóbbi időben, hogy sajnálja, nem akar menekülni és szakítani, hanem meg oldani, hogy újra boldogok lehessetek.... Mikor meg látod... És csak az jár a fejedben, hogy ő a legtökéletesebb számodra....mikor ha valaki megkerdezi tőled, büszkén valaszolod hogy igen ő a "tiéd" a te párod, a te szerelmed

2016. jún. 24. 21:52
 17/17 anonim ***** válasza:
16. 16/L vagyok
2016. jún. 24. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!