Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? (A többi a leírásban)
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem. 7-es vagyok és egy jó egy éve kerültem ebbe az osztályba.Mindenki azt monjda hogy mennyire összeillünk, de nem tudom, hogy neki tetszem-e én. Pl.:ha kettesben vagyunk akkor simán elmondja a személyes dolgait, gondjait vagy problémáit.nemrég jöttem haza egy táborból ahol az első nap megkérdeztem tőle, hogy aludhatok-e az ő szobályában (A lányokéban), mert én nem szeretnék olyan ebmerekkel aludni akiket nem igazán kedvelek, akkor erre ,,újjongva" mondta, hogy jöjjek. Még olyan is volt hogy üvegeztünk éjszaka és simán engedte (sőt még örült is), hogy mepusziljam és megöleljem, sőt még hogy a fenekére is rácsapjak (pedig ez az osztályunkban tabu). Mellete még volt olyan hogy én elkezdtem valamit enni és végül közösen ettük meg pl.:fagyi, keksz, szendics. Volt hogy táncoltunk is akkor sem engedtük el egymás kezét. Amikor mások igen a párjukét. Amikor fájt valamije hozzám jött hogy mit csináljak, és jobban lett. Viszont az egyik pillantban nagyon jófej másikban meg annyira nem volt az (nem skizofrén ( amellet meg amúgy is megjött neki ) ). És azt mondja hogy az egyik fiú tetszik, de én ezt nem hinném, mert sose fotóza le vagy nem is szól hozzá vagysemmi érzelmi kötődést nem mutat. Tehát erre lennék kíváncsi hogy szerintetek ez az ő oldaláról egy barátság vagy lehet valami más is. GYÖKEREK KÍMÉLJENEK!!#szerelem #nejövök neki?
2016. jún. 5. 04:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki. Lehet hogy csak azért mondta mert kíváncsi volt hogy hogyan reagálsz erre. Vagy az is lehet hogy csak látásból tetszik neki a fiú és még nem merte megszólítani. Szóval a lényeg hogy te is közeledj felé, éreztesd vele hogy nem közömbös számodra. Sok sikert! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom!
2016. jún. 5. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!