Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elítélitek a melegeket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek a melegeket?

Figyelt kérdés

Inkább a tizenéves korosztály válaszaira lennék kíváncsi. (13-19) Ti elítélitek a melegeket? Találkoztatok már ilyen emberekkel? Esetleg van meleg barátod?

Kezdem: Én elfogadom őket, az sem zavar ha nyilvánosan felvállalják ezt.

2022. febr. 8. 09:07
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
utolsó, nem értek egyet veled, mert ahogyan egy heteroszexuálisnak joga van nyilvánosan felvállalni, ugyanúgy 1 homoszexuálisnak is így kellene hogy legyen, mert ha ők elviselnek téged mint heteroszexuális, neked is kötelességed őket ugyanúgy elviselni és tiszteletben tartani. (Egyébként remélem nem az vagy akire gondolok)
2022. febr. 8. 19:36
 22/57 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom kire gondolsz, nem hinném, hogy az vagyok. Az a baj ezzel, hogy ha kimennek az utcára, és azt mondják, ez a természetes, a gyerek is lehet, hogy ezt fogja hinni, és nagyobb valószínűséggel lesz ő is ferde hajlamú. Erre vannak amúgy statisztikák. Ahogy arra is, hogy azonos nemű szülők esetén kétszer akkora az arány pszichés gondokra, mint egy normális családban. És szerintem minden gyermeknek joga van egészségesnek lennie, és gyermeket csinálni a későbbiekben. Úgyhogy én elviselem őket, de ne várják el, hogy azt elviseljem, ahogy megrontják a testileg-lelkileg éretlen generációt.
2022. febr. 8. 19:55
 23/57 anonim ***** válasza:
85%
#22 bár a köztudatban próbálják összemosni, de az a pedofil, amire gondolsz.
2022. febr. 8. 19:58
 24/57 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom, elolvastad-e, vagy csak az utsó mondat alapján írtad a válaszod. Ha igen, légy szíves érvekkel alátámasztani.
2022. febr. 8. 20:02
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam.

A helyzet az, hogy a homoszexuális felnőtteknek is heteroszexuális szüleik voltak.

Ha nem nyomatnák fentről az oviban parádézó draq queneket (bakker, megtanulhattam volna már helyesen leírni), meg hogy ha meglátják őket, a gyerekek is azok lesznek, és már oviban a műtétet fogják követelni Mikulásra, a kutyát sem foglalkoztatná.

Oké, minden évben van felvonulás, de mivel engem nem érdekel, nem megyek el. Ha a családban lenne homoszexuális, támogatnám, akár el is kísérném, pedig utálom a tömeget.

Gimis gyerek osztályában volt egy pár, kezdetben nagy volt a szerelem, már nincsenek együtt. A gyerekeket nem érdekelte, nem érdekli most sem. A gyerek, amikor kiderült, érdekességként elmesélte (kamasz lány), majd áradozott a srácról, akibe bele van esve, és elkérte tőle a matekleckét.

Egyébként meg kövezzetek meg, de figyelembe véve, hogy a tesóm boldog-boldogtalannak szül, remélve, hogy hátha ez lesz élete szerelme, aki az összes gyerekével el fogja tartani, és nem lesz semmi gondja, aztán a gyerek vagy örökbe megy, vagy nevelőszülőkhöz, mert valahogy mindig kiderül, hogy az apuka "gerinctelen féreg", és nem hogy a másé, de a saját gyereke se kell neki, inkább vonzódna a saját neméhez.

Vannak homoszexuális barátaim, egyik sem akart " megtéríteni", ha nekik így jó, engem nem zavar.

Akinek nincs rá hajlama, nem fog ráállni.

De egy gyereknek egy pedofillal szemben nem sok esélye van, és nem fogja kérdezni, hogy szeretné-e hogy megerőszakolja.

Nem értem a szülőket, akik a saját gyereküket az utcára hajítanák, ha a saját neméhez vonzódna (ilyen ismerősöm is van), de azokat az anyákat sem, akik hagyják, hogy a társuk a szexuális vágyait a gyerekeiken éljék ki, és még falaznak is nekik.

2022. febr. 8. 20:20
 26/57 anonim ***** válasza:
18%

Nyilván nincs ilyen pálfordulás egy gyerek életében, de azért "Meseország mindenkiét" mazsolázva az ágyban beivódik valami a tudatába, és kialakulatlan hajlamokkal inkább megfogan a fejében, hogy "mi van ha én is meleg vagyok?", minthogyha egész gyermekkorában az egészséges családkép lebegett lelki szemei előtt. Nyilván lehet egy heteró szülők gyerekének is problémája a családdal, de ez más tészta, nem a nemi hovavalóságtól függ.

A pedofiloktól pedig szerencsére megvédi a kormány, meg a család.

Igen, a meleg felnőttek is heteró szülőktől származnak, van ilyen, nem tehet róla. De ha ezt természetesnek titulálják, akkor az ilyen emberek száma hatványozódni fog. És talán meglepő, nekem is volt egy homokos barátom, tök jól elvoltunk, és ő is így gondolkodott.

Ezeket a szülőket én sem értem, ha az, hát az, nincs mese, el kell fogadni, hogy nem lesznek unokák. A pedofília szerencsére tiltott dolog (egyelőre). Amúgy találtam egy ilyet, valami szociológus írta, biztos ért hozzá: [link]

2022. febr. 8. 20:42
 27/57 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan már, ma már nem divat a mesekönyv, a tévé, internet neveli jórészt a gyerekeket.

Ha nem csináltak volna ilyen ingyen reklámot a könyvnek, nem lett volna rá ekkora kereslet. Nekem is megvan, olvastam. Van amit felnőtt fejjel sem értek, pedig az ráadásul még heteró szülők lány gyermekéről szól, aki elmegy egy bálba az anyja ruhájában, aki meghalt, és hazaérve tök boldog, hogy elment a bálba, és biztos a szomszéd szobában alkoholos mámorban gyászfeldolgozó apja is az lenne, ha hallaná a mesét, amit jobb híjján maga mesél magának.

Vagy amikor a lány megunja a kiszabott, és elvárt lányos szerepkört, mert ő hős szeretne lenni, és összeáll egy sráccal, aki épphogy nem akar hős lenni, pedig azt várnák tőle, mert férfi, de ő mesélő lenne? A végén meg csapatmunkával elérik a céljaikat, a srác amerre járnak, mindenkinek elmeséli a lány hőstetteit...

Az elfogadásnak kellene természetesnek lennie, hogy másmilyen is van, attól még nem kötelező azt csinálni.

A gyerek meg ha hajlama van rá, akkor csak azzal fog szembesülni, hogy nem természetes, undorító, szégyellnie kell...

Volt egy kissrác, jó pár évfolyammal alattunk járt, nem egy településen laktunk, de egy darabig együtt mentünk a busszal, beszélgettünk, vidám gyerek volt, szeretett énekelni. Mi elballagtunk, másik suli, futólag néha láttam aztán annyit sem, elköltöztek. Felnőtt fejjel futottunk össze pár éve, ledöbbentem teljesen, mert semmiben sem hasonlított arra a gyerekre, akit ismertem. Beszélgettünk, félig-meddig túl volt a nem átalakító műtéten, alig várta, hogy teljesen túl legyen rajta.

Beszélgettem egy ismerőssel, elmeséltem neki, hogy találkoztam vele, kiderült, hogy ismeri, mert a gyerekének osztálytársa volt, nem lepődött meg, ők már akkor sejtették, ahogy az is nyílt titok volt, hogy apuka a fiait pénzért bérbe adja férfiaknak, ahogy nőttek a gyerekek sorra le is léptek. Azt, hogy miért nem léptek a felnőttek, ha ezt tudták, nem tudta megmagyarázni. A saját családja nem védte meg.

Az állami intézetekben is sorra felmerülnek pedofil esetek...

Az "egészséges családkép" meg nálam annyit ért el, hogy se párkapcsolatot se gyereket nem szeretnék, mert nem akarom még véletlenül sem tönkretenni más êletét.

2022. febr. 8. 21:07
 28/57 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem már ott is gondok vannak, hogy "hajlamnak" tituálják a homoszexualitást. Ennyi erővel bármi "hajlam" lehetne, amit az átlaggal szemben másképp szeretünk, márka, íz, szokás, akármi.

Lehet, hogy alapból tényleg úgy vagyunk kitalálva, hogy heteroszexuálisként tudunk szaporodni, de a világ manapság rég nem ebből áll. Lehet karrierünk, vagy csak simán, lehetünk boldogok. És erre homoszexuálisként is ugyanúgy van esélye és joga az embernek.

Így is felháborító szerintem, hogy itt Magyarországon nemhogy nem házasodhatnak a melegek, de nem is fogadhatnak örökbe gyereket. Tudományosan bizonyított, hogy a homoszexualitás velünk született, nem lehet hatni rá. Ha pedig valaki gyerekként is lát ilyet, talán könnyebben felfogja, hogy ez normális, és nem kell ellenezni. A gyerekek sem hülyék, el lehet magyarázni az ő szintjükön is, hogy igen, van ilyen is, de ettől függetlenül ők még nem lesznek ilyenek.

A kormánynak is ritka rossz döntése volt ez a gyermekvédelmi törvény. Mert oké, hogy a szülő dolga a felvilágosítás, de sajnos az emberek nagy része előítéletes, és így teljes mértékben az előítéleteiket adják át a gyerekeiknek is. Aztán csodálkozunk, hogy mennyien zaklatják suliban a melegeket, és hogy az egyik leggyakrabban használt sértés a "b*zi". Az egésszel csak tovább szítják a gyűlöletet, mintha a melegek jelentenék a legnagyobb veszélyt a következő generációkra, nem mondjuk a közösségi oldalak felelőtlen használata, hogy semmit sem érő celebekre tekintenek példaképként, hogy mennyieknek van negatív önképe, családon belüli erőszak, és még sorolhatnánk.

Nyilván nem tartom helyesnek, hogy egyesek "divatból" mondják magukat homoszexuálisnak. Lehet, hogy soknak tűnik a sok tüntetés, meg ilyenek, de te se lennél túl elégedett, ha valami olyan miatt ítélnének el, amiről nem tehetsz. Nem divatnak kéne lennie, hanem egy egészséges, normális dolognak, amin senki sem akad fent, senki sem ítéli el. Ilyen egyszerű ez.

2022. febr. 8. 21:36
 29/57 anonim ***** válasza:
36%

Az a könyves összefoglaló nekem homályos volt, nem egészen értettem, és nem is olvastam el.

Talán igaz, hogy a mesekönyvek kevésbé dívnak, mint régebben, de azért még mindig meghatározóak gyermekkorban. És ha valakit inkább a tv nevel, az is ki van téve a propagandának, például a Coca-Colának egy reklámjában azonos neműek félreérthetetlenül enyelegnek az ital fölött.

Az elfogadás szerintem is remek dolog lenne.

De ezek a tüntetések arról szólnak, hogy miért nem fogadhat örökbe egynemű pár gyermeket (például). Ha a gyerek két apukát lát, meg sem kérdezi, hol az anyukám, mert nem is tudja, mi az. Ha két apuka nevel egy gyermeket, az nem is fogja tudni, milyen egy egészséges család, azt látja, amit lát, és el sem tudja képzelni a jövőjét máshogy. Ha pedig mégis, a két apuka lányának fogalma sincs, milyen egy anya, és nem is fog tudni azonosulni ezzel a szereppel anyakép nélkül.

A pedofilokat én is mélységesen megvetem, azokat, akik a tettek mezejére léptek. Nyilván ha valaki csak vonzódik, de meglapul, nem tehet róla, hogy olyan.

A pedofíliát legalább nem úgy tüntetik fel, hogy ez a normális. És az, hogy papíron tilos, és ez meg ez jár érte, valószínűleg nagy visszatartó erő.

Mellesleg normális emberek megvédik a gyermeküket, természetesen vannak gyökerek, és vannak kinyomozhatatlan esetek is.

2022. febr. 8. 21:46
 30/57 anonim ***** válasza:
33%
A lepontozgatást pedig nem értem, normális vita zajlik (ritka eset), és a kérdésre válaszoltam.
2022. febr. 8. 21:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!